Baby,prosím pomoc..;( zistila som,že som tehotná s druhým dieťatkom ...prvé tehotenstvo mi bolo celých 9 mesiacov neskutočne zle,že som plakala,keď som mala len ísť na kontrolu k lekárovi,čo mi bolo tak zle,jedine čo mi pomáhali,boli Torecan čipky...to bolo 3 roky dozadu...už ku koncu tehotenstva som ich doslova hľadala po celom západnom Slovensku,lebo bol výpadok a vraj sa ani nedovazaju už :( držali ma doslova pri živote,keď som schudla z 52kg na 40cca v prvom trimestri..:( teraz keď mám už malého, neviem ako to zvládnem, neviete,či sa niekde na SVK v nejakej lekárni nevyrábajú? Alebo tým čo, zaberal nejaká náhrada? Z deganu som ospala strasne,,:( tabletkova forma mi moc nezaberá Torecanu...
@nafka0483 Áno,už mi je zle..žalúdok ako na vode a napína ma zvracať :( vraj aj v nemocniciach dávajú len degan,keď majú nevoľnosti..ja len nechápem,prečo sa vyparil tento liek, respektíve ho prestali dovážať na SVK,keď pomáhal dosť veľa ženám...dokonca ani do ČR nedovazaju uz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tinus89 Injekcia by pre teba nebola alternativa? Mne dali degan injekcne miesto torecanu ked mal vypadok. Ale teda ja som zvyknuta na injekcie.
A uz ti je zle? Lebo nemusis to mat rovnako ako v prvom tehotenstve ;)