ahojte prosim vas viete mi niekto poradit,uz par rokou som zavisla od sennoveho caju a bez neho sa na zachod ani nedostanem:( nakolko som asi uz tehu🙂 potrebovala by som nejaku nahradu ,horuca voda rano,susene slivky ani lan semienka mi nezaberaju:((( dakujem
Mne pomohol čistý kokosovy olej , ráno nalacno jednu lyzicku ... A okrem toho má veľa iných dobrých ucinkov 🙂
dostatok tekutin spravi svoje. Rano by sme mali vypit z celkoveho mnozstva tekutin 1/5
/ celkove mnozstvo si zisti kazdy,ked da svoju vahu : 20 = vyjde kolko litrov treba telu na den/ a potom cca kazdu pol hodinu pohar vody, ale nie viac ako 2dl naraz,inak by sa zatazili oblicky. Ked si rano date pohar teplej vody s lyzickou citronovej stavy, sice nedostanete z tela parazity/ ma ich kazdy/ ,ale aspon sa uvolnia ich toxicke vylucky a zas treba len viacej vody na ich vyplavenie.
Rano je fajn aj nejaky olej , aby sa vyprazdnil cez noc nazbierany zlcnik.
Mojim rodicom pomahaju na pravidelnu stolicu zelenene potraviny od f GW. Je to prirodzene, prirodne a neda sa s tym predavkovat, tak to mozu aj deti a tehotne. A zas sme pri tej vode, pravdaze jej potom treba viacej na to co sa v crevach uvolni,aby to slo von ako ma.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dorkica hlavne potravimy bohate na vlakninu... ale aj citrusove ovocie, mlieko, jacmenna kava a tiez aj probiotika, su v mliecnych vyrobkoch ale daju sa kupit aj v tabletkach... tiez som mala podobny problem, nevedela som ist na zachod bez kavy a cigarety ale pocas tehotenstva sa mi to dalo do poriadku 🙂