Ahojte vsetky,
nehnevajte sa ak tu taka tema uz niekedy bola, ale potrebovala by som sa poradit. Som prvy krat tehu, v piatok som zacala 8tt. Doteraz ma nieco ako ranne nevolnosti absolutne netrapili, maximalne mi ostal zaludok trochu na vode ked som bola hladna. Ale od dnesneho rana? Odkedy som sa zobudila, zacalo ma napinat, je mi zle prakticky cely cas az doteraz, co zjem to hned vyvratim, dokonca aj vodu. Dokopy som ani nic nezjedla.. a teraz ta otazka; je mozne ze prisli tehu nevolnosti takto naplno a trvaju cely den? Este raz mi prepacte ak to niekomu bude smiesne, ale ja naozaj nemam skusenosti 😇 dakujem za vsetky odpovede, prajem dalej pekny dnik..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dori92 ano mozu ti prist aj neskor,nie iba na zaciatku,mne zacali tiez az ale 7-8tt.Skus zjest aspon nejake suchare,na nevolnosti je dobry aj matovy caj a azvorove lizatka.Ak by ti bolo dlhsie takto zle,ze tvoje telo nic neprijme,tak chod k dr.