Nafúknuté brucho v 9. týždni

eva1235
9. jún 2021

Ahojte, som v 9 tt a ked nieco zjem v priebehu dna hned ma nafukne, ze ledva nieco zapnem, ale rano ked sa prebudim tak mam zase ploske brusko mali ste niektora s tym skusenosti? Alebo ake ste mali vy pocity v 9tt. Ja cakam dvojicky 🙂 v januari som mala MA preto som viac obozretna a vsimam si vsetky zmeny co sa deju. Dakujem 😉

veronikaa006
9. jún 2021

@eva1235 áno, tiež má takto nafukuje. Je to normálne.

eva1235
autor
9. jún 2021

@veronikaa006 mas aj ine priznaky? Napriklad mna ani len prsia nebolia… ale nevolno mi byva casto, ale nevraciam. 🙂 na kontrole som bola v 8tt a uz obom dvojickam bilo aj srdiecko 😍…

veronikaa006
9. jún 2021

@eva1235 prsia má boleli len úplne ma začiatku 5-8 týždeň, potom prestali bolieť. Ja som vracala asi len 6x, nevoľno mi bolo často a vobec som nemala doobedu chuť jesť.

34michaela
11. jún 2021

@eva1235 ja pri 3.tom tehu som ani ešte nevedela, že som tehotná, keďže sme neplanovali a cyklus som mala kadejaky. No nezabudnem aká som bola stále nafúknutá, z ničoho nič. Nešlo mi to do hlavy až kým som nespravila test a bum tehotná 🙂🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre