Ahojte,
Som v 10tt tehotenstva a uz par dni sa trapim s nafuknutym bruchom. Cez den ani nejem vela, neprejedavam sa, sice mam mensi prijem tekutin , ako by som mala mat, ale kedze som nafuknuta nemam chut ani pit. 😏 Najviac ma trapi to brusko, keďže ja brusko nemavam, a teraz jak keby som bola vo stvrtom/v piatom mesiaci.
Ak ste si tymto presli, ako ste to riesili prosim?
Vzdy pred spanim si musim dat aj espumisan aby sa mi to trosku upravilo a niekedy aj rano a na obed.
Za kazdu radu budem vďačná 🙏
@sandrita_v to robia hormóny, občas je to lepšie a občas horšie. Avšak môžeš si pomôcť espumisanon (ten Ti radím dať si aj pred sonom 😅, mne kvôli plynu v črevách nebolo dobre vidno cez bruško). A tú vodu nezanedbavaj, zhoršuje to zápchu a tá zas nadúvanie.
Aj ja som mavala nafuknute brucho v prvom trimestri možno že tie zmeny v maternici to robia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja mam tiez ten problem. Ale myslim, ze po 13t to ustupilo. Predtym som to nemala, myslim, ze to je aj od tepla, inak si to vysvetlit neviem. Tiez som neprisla na nic, ako tomu zabranit.