Dobrý deň baby 🙂
Od kedy vás začalo naduvat nemôžem sa toho zbaviť ani Espumisan mi nepomáha ? 🙂 založila som skupinu lebo som sa nedozvedela čo som chcela už v založených 🙂 ďakujem
Mna naduvalo tiez a riadne ono je to z hormonov ako sa telo meni, mne tiez nepomohlo nic nato ono mi to preslo po 1trimestri samo ☺️ tam sa mi uz malinka na brusku ukazovala tak rastlo brusko od nej 😋
@hrasocek12 ďakujem za odpoved🙂 mna nafukuje ale Ms má prísť až o 2 týždne pričom ovulku som mala 14DC podľa vodnateho hlinu
Ja som mala tiez problem s plynatostou aj so stolicou,doktorka mi predpisala zelezo.. vraj ak nepomoze tak neublizi .... mne pomohlo
Neporadím ti ako sa toho zbaviť a asi ta ani nepoteším... Nafukovanie ma trapilo min prvý trimester... Nafukovalo ma hadam aj z pohľadu na pohár vody. Ale pozitívne je že to bolo asi jediné negatívne, čo ma v tehotenstve postretlo. Teda, ku koncu to bola zas kyselina, ale čo by človek nepretrpel pre zdravé dieťatko.
Ja som bola hneď na začiatku nafuknuta ako balón, čokoľvek som zjedla... A myslela som ze explodujem... Hrozne mi bolo
@supucka ahoj 🙂 a keď tá nafukovací vedela si že si tehotná ? 🙂 či si to pripisovala niečomu inému ?
Práveže to bol uuuuuplne prvý priznak, tak som si aj uvedomila, že aha, asi sa podarilo 😉no a keď som to mala potvrdené, tak mi doktor predpísal nejaké tablety proti nafukovaniu, aj keď veľmi nepomohli
@supucka ahoj kurníka mna už chce chlap vyhodiť oknom stále má nafukuje a aj s prepáčením prdim 😂😱😱😱
🤣 🤣 🤣 🤣 Ja som tak prdela, že som nikam chodiť nechcela a otvárala doma okná čo muž a deti dýchať nemohli 😉😉😊🤣😂🤣😂😂
@supucka ale dnes mi to prešlo 🙂 úplne som prestavala prdiet 😀
Paráda 🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?