Nadmerný výtok v tehotenstve

stimabalson
23. jún 2022

Ahojte baby idem si k Vám po radu.. už som z toho celkom nešťastná.. som 34 týždni tehotenstva a trápi ma zvýšený výtok, je taký slabo žltý až biely... gynekologička ma liečila už aj na mykozu,mala som tabletky.. síce je ho trošku menej ale najviac ma trápi že po sexe má môj muž na penise niečo zo mňa.. vekmi sa za to hanbím lebo viem, že mu je to nepríjemné.. máte niektorá z týmto skúsenosti? myslíte si, že to po pôrode zmizne? že toho vytoku bude menej? už fakt neviem..Tehotenstvo prebiera v poriadku. Ďakujem za každú radu 😔😔

lasona
23. jún 2022

Presne má trápi to isté...nikdy som neminula toľko intimiek ako teraz...obťažuje ma to riadne ..ale doktorka povedala že je to normálne, no len momentálne mi to prechádza do svrbenia tak neviem či to nebude začínajúca mykóza🤦šľak ma ide trafiť...

stimabalson
autor
23. jún 2022

@lasona Presne... je to strašné.. viem, že v tehotenstve toho výtoku je viac ale.. nemyslela som si, že pri sexe sa budem takto hanbit 😑😑

lasona
23. jún 2022

@stimabalson nedajboh že si zabudnem obliecť nohavičky, že som len v šatách, gauč, všetko mokré...

radanna11
23. jún 2022

@stimabalson prečo by preboha tvojmu mužovi bolo nepríjemne,že má na penise niečo z teba ???? To je potom totálny pako ak je to tak , tebe vadilo keď si pri plodení dieťaťa mala plnú vaginu ,,niečoho ,, z neho ??? 🙈🙈🙈

radanna11
23. jún 2022

A hanbiť sa pred svojim mužom ? Vy ste spolu asi krátko čo ? Ja keby sa pred mojim aj pokakam koli niečomu tak by sa nikdy za to nehanbím je to môj muž, moja láska, moje všetko keď budeme starý asi budeme jeden druhého prebalovat,kúpať …

stimabalson
autor
23. jún 2022

@radanna11 tak to mas pravdu heh... sme spolu 2 roky a nemala som nikdy takyto problem tak preto sa hanbim ale respektuje to ze som pred porodom 😀

radanna11
23. jún 2022

@stimabalson tak sa netráp 😀😀naozaj je to úplne v poriadku.
Ja som tiež tehotná v 25tt mám tento istý výtok aj tak veľa aj mokro všetko chápem ale pred svojim mužom sa naozaj nemusíš hanbiť ak pôjde k pôrodu ešte všeličo uvidí 🤣

ankare
23. jún 2022

@stimabalson júj, aj ja som v tehotenstve mala silný výtok, to je normálne.
Och, prečo by si sa mala hanbiť, že je to aj na manzelovom penise, preboha? To je normálna vec. Ty za to aj tak nemôžeš, och.
Drz sa!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre