Nadmerný smäd na začiatku tehotenstva

18. dec 2021

Ahojte, nedávno som zistila, ze som tehotná. Termin u lekára mam až začiatkom januára. Začala som pociťovať nevoľnosti, bolesť bruška, unava... Co je ok. Ale je v poriadku ze som stále smädna? Na WC chodím ako predtým. Takže vodu moje telo spotrebuje. Každých 15 minút si musím dať cistu vodu, niekedy pohár, niekedy menej... Zaludok mam neustále plný, je mi tazko a zle mi je. Keď sa nenapíšem, je mi na odpadnutie. Celu noc však vydržím bez pitia.. Mali ste to tak aj vy? Je to normálne a prejde to?

autor
18. dec 2021

*Nenapijem

lucka_ke
18. dec 2021

choď ku všeobecnej nech ti zmeria cukor

mamamasama
18. dec 2021

nemaj obavy...ja som vdaka tomu vzdy vedela, ze som tehotna...cukor bol vzdy ok... smad na zaciatku tehotenstva je uplne normalny priznak 🙂

blumie
18. dec 2021

Ja tak isto, druhe tehotenstvo a pijem extra vela vody oproti svojmu beznemu stavu. Tehotrnstvu cukrovku ani problem s cukrom som nikdy nemala, len mam pocit sucha v ustach ako keby som na pusti.

trinneo
18. dec 2021

Ja som to tiez tak vždy na začiatku tak mala, ze som zrazu bola strasne smädná, nie vždy to dobre skoncilo,ale to je o inom

gaborova111
18. dec 2021

Ahoj ano je to normalne ja od zaciatku tehotenska us som 8tt5d a stale ma smedi ci den alebo noc a kazde pol hodini chodim na wc a stale iba zvraciam ale nato sa da zvyknut

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre