Ahojte žienky, som v 7tt tehotenstva, a už pár dní sa neviem dostať z postele, je mi hrozne zle, zvraciam v priebehu celého dňa niekoľkokrát, vždy sa mi na chvíľku uľaví, ale tak max. na hodinu a potom zase mi je zle .. nemám chuť ani nič jesť, odkedy som zistila, že som tehotná, som schudla už 3 kilá, k lekárovi mám ísť o 2 dni na kontrolu srdiečka, tak nechcem stresovať už predtým, lebo viem, aké vieme byť my ženy hysterické, a všade sa hovorí, že tehotenstvo nie je choroba, ale ani keď som bola chorá som sa takto zle necítila ... Poraďte mi, čo mám robiť, prosím ☹
@nefertitka Ďakujem za povzbudenie, už nech je ten prvý trimester za mnou .. lebo mám o to malé strach, keď mu neviem zabezpečiť primeranú výživu .. až mám výčitky ☹
@sedmokraska123 povedz lekarovi, ze je to na nevydrzanie a ze nedokazes nic poriadne zjest a moze ta poslat na infuzky.
a vravi sa, ze ked ti je zle, vsetko sa vyvija ako ma;)
No tak to snáď nebude treba .. ☹ Ale pri najhoršom si pár dní poležím .. Bodaj by si mala pravdu 🙂
@sedmokraska123 ahoj mam doma dvoch chlapov a pri oboch mi bolo ako tebe. Zial neporadim ti. Nic nezaberalo tak som len lezala a spala. Starsi bol v skolke tak sa dalo. Do nemocky som nechcela ísť, radsej som to pretrpela doma. Drzim palce nech to cim skor prejde
Ja som sa dostala v 4 tt tehotenstva na infúzie a Torecan čípky, keďže inak to už nešlo, už som nedokázala udržať v sebe ani vodu, nie to ešte nejaké jedlo. Počas tehotenstva ma sprevádzali nevoľnosti aj v 9 mesiaci (zrána ma zachraňoval suchý rožok a až na obed som niečo "opatrne" mohla zjesť). Celkovo som pribrala 8 kg a malá bola OK. Je to záber, ale dá sa to. Držím palce.
Ahojte mne je zle asi od šiesteho týždňa, tak zatiaľ len dva týždne to trvá 🙂 Je mi blbo ráno občas to predýcham občas nie....horšie je to asi poobede do večera.....mám pocit,že mám niečo v krku,....je mi zle a napína ma....len čakám kedy zaspím 🙂
No dievčatá, už som aj v nemocnici .. na ifúziách ..
@sedmokraska123 drz sa a dufam, ze ti to pomoze
@nefertitka Ďakujem! 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pytaj si od dr. Torecan capiky...a skus po duskoch popijat zazvorovy caj...nezavidim ti, mne tiez bolo vkuse zle;(
Ono sa to po prvom trimestri zlepsi, uvidis, treba len nejak vydrzat, aj ked viem, ze to asi teraz nechces pocut a zda sa ti to daleko, ale ubehne to, uvidis;)