Nádcha a zapálené hrdlo v 35 týždni

tatianka79
30. sep 2012

Ahojte, prosim poradte nieco velmi ucinne na nadchu a zacinajucu bolest v hrdle. Som 35tt a nechcem velmi experimentovat, zatial mam len morsku sol, med a citron 🙂 Ak viete o niecom supernom, pls dajte vediet. Dakujem

wiki20
30. sep 2012

Mne vždy zaberá slepačia polievka, slaná bujonová polievka a na hrdlo cez noc silonová šatka a pred spaním horuci čaj na potenie 🙂 a do 3-4 dní som zdravá kedže sa nikdy nedopujem liekmi :D

tatianka79
autor
30. sep 2012

Dakujem 🙂 Slepaiu polievku vyskusam urcite hned zajtra

evelin325
30. sep 2012

@tatianka79 ja tiež nie som zástancom liekov, ja keď mám nádchu, hneď dám homeopatiká /Nat Chlor/ 3xdenne jednu tabletku, či veríš či nie na druhý deň je po nádche, super vec, odporúčam.Môžu detičky od narodenia, tehotné aj kojace matky.

sisulka7
30. sep 2012

ja som sa tiez skusala liecit takto asi tri tyzdne a nakoniec som aj tak skoncila na ATB lebo uz som mala chytene priedusky a v krku nejakeho bacila. Ale drzim palce, nech sa vam to podari len s prirododou.

evelin325
2. okt 2012

@sisulka7 nechcem meniť tvoj názor, ale záleží aj od toho, aké homeopatiká si mala, lebo ja kupujem len nemecké, rakúske a švajčiarske a na Slovensku také kvalitné homeopatiká je problém zohnať. A stretla som sa s veľa vyjadreniami doktorov, že niektoré bacily, nedokážu zabiť ani ATB.

sisulka7
3. okt 2012

@evelin325 pri predchadzajucom tehotenstve zaberali homeopatika uplne super, ale teraz to s nimi proste neslo. Nastastie sme uz v poriadku, tak hor sa rodit🙂)

evelin325
3. okt 2012

@sisulka7 tak to som rada, želám veľa šťastia.
Neviem, aké si dávaš ti homeopatiká asi len tie čo dostať bežne v našich lekárňach, však? Ja som s nimi tiež nebola spokojná, preto si ich kupujem z Nemecka, tam ich používajú už dlhé roky, a u nás sme 100 rokov za opicami, veď to určite vieš, nemusím ti to písať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre