Ahojte som v 9 tt a mam bolesti hrdla, nadchu, zimnicu a som unavena ale tak mam aj 10m dieta a nespava takže s tou unavou do je diskutabilne či to je prinak choroby. Prosim poraďte čo si dať aby sa bábu nič nestalo. Začalo to včera večer. Do nosi si davam solny roztok a mam pastilky na hrdlo ktore sa mozu v tehotenstve. Je ešte niečo? Kludne aj nejaké babske rady, bojim sa o babo 😭
Kloktatť slanou vodou, kvalitný med + citrón po troške a nechať akoby pôsobiť v hrdle, veľa tekutín
Naparovanie so sodou bikarbonou je to topka co sa tyka bolesti hrdla, ak mas moznost rakytnik najlepsie cerstvy (je v sezone v zahradach) je mega davka vit c v prirodnej forme co telo nespotrebuje to vycikas cize nehrozi predavkovanie ako s umelym vit. Ta unava je v 1 trimestri normalna aj keby si nemala male dieta ja som sa kazde tehu ledva tahala prve tyzdne najradsej by som to cele prespala... To naparovanie skus tiez som tomu neverila 👍👍👍
urob si test na covid😉
@mogaa nebola som s nikym v kontakte takže covid nemam mat prečo
Veľa čaju z čerstveho zazvoru a do toho med a citron. To zaručene po pár dňoch pomôže.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala som to x-krat v kazdom tehotenstve, aktualne cakam stvrte dieta, dokonca som brala aj antibiotika, lieky na kasel a deti su zdrave. Kaslem este, do nosa uz mam Pamycon, lebo som mala zelene sople, na hrdlo a kasel si varim cibulovy caj alebo robim cibulovy sirup a mam pastilky s islandskym lisajnikom. Pokial nie su velke teploty, horucky, tak sa nic neboj, to das 😉