Ahojte som zúfalá...
Mam nepravidelnú menštruáciu mešká a predvčerom mi vyšli štyri testy pozitívne. Mam ale menštruačné bolesti.
Včera som bola u svojej lekárky ta mi robila sono a nič tam nevidela. Povedalla zze môže ísť o mimomaternicove tehotenstvo. Zobrala mi krv a vo štvrtok budú výsledky.
Nahnala mi strach tak som sa dala ešte Vceraa vyšetriť inému lekárovi a ten na Sone videl dutinu ktorá má 3mm.povedal že on to vie prirovnat k 5tt. Ale zee nevie z akého dôvodu hneď lekarka zastrasila mimomaternicove keď nemám ešte ani Vvydledk z krvi.ze podla hodnoty v krvi sa uvidí co aa ako. Mali. Ste niektorá takýto problém prosím viete poradiť ja som nedockavaa kvôli výsledkom neviem co sa deje. Dakujem
@giuli
Neviem kedy bola ovulácia ale test som si robila 4.1 a bol negatívny a až teraz 20.1 mi ukázal štyri testy dve čiarky.
Tiež si myslím ze to môže byt ešte krátko.
Tak dúfam ze to bude ôk. Len to ccakkanie je nna nič. A stále tta neistota. Keďže mmam ešte bolesti. Uvidíme ako co bude. Ďakujem ti za odpoveď. A povzbudenie.
Neboj sa nič.Ja som vpred 5rokmi mala rovnakú skúsenosť.Dokonca menzes mi vtedy chodil asi každý 3az každý 4mediac niekedy aj pol roka nebol.Menzes som mala posledný v januári a otehotnela som v marci.Aj mňa doktor nastrasil,rovnako nič nevidel.Poslal má do nemocnice,lebo sa bál mimomaternicové ho.Tam má ukludnilo,že záleží kedy bola ovulácia,nie menzes.Vtedy som bola asi vo 4tt.O týždeň už boli vidno dutinku a o ďalší aj plod.Aj uteba to tak bolo určite.Tie menštruačné bolesti sú normálne ,všetko tam pracuje ,rozťahuje sa atď.Dokonca má pichal aj jeden vaječnik.Drz sa,verím ,že to bude ok.
@trojnasobnamama
Ďakujem. U tešila si ma ❤️
Snáď bude všetko ôk.
@zizimimi držím moc prsty nenechaj sa zastrašiť ver sebe a dieťatku niejedy ani lekári nevedia, vzhľadom k tomu, že máš nepravidelnú ms
@bobricek1979
Ďakujem ❤️
@giuli
@trojnasobnamama
Prosím vás dnes mi volala ddoktoorka že krvne testy ukázali pozitívny výsledok a mam 1050 výšku zajtra maam prísť na ultrazvuk že už tam musí niečo byť a zase na odber krvi.
@zizimimi neboj sa zajtra už uvidí.ma asi slabší ultrazvuk.Určite to bude ok🙂
Asi ma tvoja dokyorka len slabe sono alebo ocny problem.Ak ti druhy doktor povedal ze je tam vacok a aj 3mm plodik tak to ani neries.Problem je u lekarky,nie v tom ci si alebo nie si tehotna.
@giuli
@trojnasobnamama
@majamat
@nini1010
Ďakujem vám za povzbudenie.
Včera som bola u lekárky na Sone aa videla plodik v maternici. Zodpovedá 5tt.
@zizimimi no vidíš,hovorila som ti.Veľa oddychuj a hlavne žiaden stres,nieje to len fráza.Drzte sa🙂
@trojnasobnamama
Ďakujeme
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj...a ten 5tt ti viac menej sedi s MS?Ak ano ,tak netreba stresovat na zaciatku je vsetko pidi male,co jeden dr.vidi ,dryhy so slabsim sonom nemusi...drzim palce