Tehulky trapila niektoru neustala mykoza pocas tehotenstva?ako ste to riesili?uz som z toho nervozna.Dakujem
Jednoznačne mne pomohlo gynazol 3ni a je to preč odporúčam viem čo teraz prežívate je to strašne
@simonka1161 ved to, je to neprijemne.obcas som to mavala ale ako som tehu tak stale :(
Tiez sa s tym trapim ale zatial nic nepomohlo :(
@junovedievca tiez to mate pocas tehu take intenzivne?
@mmama muz je prelieceny?
@stanulienkat s tym od vtedy nemam styk.Cize z jeho strany to nieje.
@mmama tak prasok,avivaz,prilisne mydlenie..... Rozhodne to liec cez lekara ked si tehotna a nepouzivaj babske recepty,aby si neuskodila babu.
@mmama hej v kuse to mam a to uz 2x mi naordinoval mqcmiror vaginalne gulicky :(. Aj stravu som uz zmenila a nic
Mne dr keď som bola tehotná odporučil multigyn actigel a nedám naň dopustiť. Za dva dni som mala po probléme a do pôrodu už nebolo po mykóze ani stopy. A samozrejme mi zakázali jesť sladké, čo bolo pre mňa najťažšie 🙈🙈🙈
@mmama ahoj, pomohlo ti nieco? Ja sa trapim od zaciatku tehu…nic nezabera, teraz som 16 tt 😔 uz som zufala…nejem sladke, som na pnk tak nenosim nohavicky, no proste vsetko co sa da a aj tak nic nepomaha, ani macmiror nezabral 😔
Ja som mala od začiatku v 1.tehu až do konca. Sex sme mali zakázaný, keďže som mala rizikové. Preliečila som a za 2 dni bola naspäť, Dr skúšal všetko čo som mohla, ale nezaberalo nič.
@janezz no to asi caka aj mna cele tehotenstvo, len sa bojim aby to nemalo nejaky negativny vplyv 🙉
@martina123s v 2.hom tehu som užívala Progestanelle a nemala som, možno to bolo aj vďaka tomu. Mala som ale zasa iné problémy a komplikácie, aby mi nebolo ľúto 🤦♀️🙈 čo sa týka mykozy, najlepšie sa spýtať Dr ale myslím, že by to nemalo nejako ohrozovať bábo.
@mmama Ja som tiež mala mykózy celé tehotenstvo. Nič nezaberalo, až pôrod 😁 Teraz som druhýkrát tehotná a nie je to také hrozné. A dnes mi gynekologička poradila probiotiká Gynophilus. Berú sa raz za štyri dni, potom tuším raz za týždeň a pôsobia dlhodobo. Ešte som ale dnes len kúpila, takže ešte nevyskusane.
@linetka123 ahoj, prosim ta uz mas vyskusane tie probiotika? Zabrali?
@andyka105 Ahoj. Akurát dnes beriem tretiu. No, čo ja viem? Asi je krátko hovoriť. Celkovo teraz až tak kvasinky nemám. Tak možno je to aj tým 😉. Asi treba odskúšať. Má to výhody, netreba každý deň dávať.
@andyka105 tak mne nakoniec zabral ten macmiror 6tbl. a probiotika gynimun intim care 😉
@martina123s no ja tym ze som v I. Trimestri tak lekar vravel ze lieky da az od II. Trimestra tak skusam daco volnopredajne lebo teda toho vytoku je neurekom a je mega neprijemny.
@andyka105 v prvom trimestri mozes canesten zvonku krem a nystatin galvex cipky ale tie su na predpis
@martina123s v lekarni mi dali tieto probiotika tak zatial skusim tieto a potom uvidime 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mmama canesten a ak nezaberalo, tak gynekolog.