Zienky co ste pouzivali na mykozu v tehu? Mam palenie a svrbenie,dnes v poradni mi dr dala vyrobit do lekarne take glycerinove vag capiky, uz ich mam druhy krat ale ja si ich vôbec neviem dat dovnutra.. zo mna to hned vyjde, a hneď sa to topí..🙈 tak si natieram lomexin ale chcem vediet vase skúsenosti. Som v 24tt.
Zavádzajú si ich po ležiacky a čo najhlbšie inak nezaberú a je to dôležité lebo mykózy spúšťa kontrakcie, skracovanie krčka.
Ved zavadzam poleziacky ale stale sa hned vyplavia, akoby som ani trafit nevedela dovnutra, lebo je to take mäkké a jemné...a topi sa to hned... no dam tomu ešte šancu🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No mne dal normálne amtimykotika na recept a ešte masticku. Tie čapíky zasunie ako obyčajný tampón a potom si hneď lahnes (zavádzaj si to bezprostredne pred spánkom, už len ruky si umyť a ľahnúť si), daj si vložku do nohavičiek. Ono je to normálne, že to vytecie, ale zas nie za minútu, keď si lahnes, bude to ok.