ahojte som v 8tt a pocitujem diskomfort tam dole.. vytok nesmrdi,no mam vnutrajsok akoby ,,opuchnuty’´ a citlivy,trosku boli no proste ako pri mykoze..je nieco co si mozem ist kupit do lekarne alebo to mam nechat na rano nech mi radsej Dr nieco predpise?pocitujem to 3ti den,lenze nebolo to taketo a po pobedneom spanku ked som sa zobudiˇa citim,ze to bude nejaka mykoza,tak preto som rano nevolala dr ak by sa niekto pytal 🙃
@greta2017 hej to viem,len leby aspon ten vytok zapacha a viem ze to je na 1000%mykoza,no od pobedia ci to myslim omnoho viacej ze to bude ona..podla teba mam radsej zavolat dr nech mi nieco predpise alebo staci len do lekarne skocit?
Tak stale je lepsie informovat doktora v tehotenstve nech uz ide o hocico. Ten gynimun je volnopredajny ale bolo by fajn keby ti urobili vyter aby sa vylucili nejake ine pripadne bakterie...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mykoza je velmi casta sucast tehotenstva bohuzial...ja som to mala dost silne veru. Ale ficala som na probiotikach Gynimun a to mi mega pomohlo