pisem anonymne pre istotu
nie som pozitivna ale niekto v mojej rodine bol v kontakte s pozitivnym clovekom 7 dni.... ten pozitivny sa o tom dozvedel vcera
ak by som musela ist do karanteny a som na pn ke rizikove tehotenstvo musim to hlasit aj gynekologicke?
Toto sme presne mali aj my, stretli sme sa s pozitivnym a som tehotna. Hned ako sme zistili, ze sme boli s pozitivnym, volala som aj gyn, aj obvodnej. Tiez som PN. Obvodna poradila objednat sa na PCR testy. Pozitivna som nastastie nebola. Ale urcite volat lekarom, nejde uz iba o teba. ☺️
ja sok taka nasrata... teraz len trpnut ze co bude :/
Neboj, deti to znasaju najlepsie, aj keby si chora je vysoka sanca, ze babatku nijak neublizis, ale je dobre, ak o tom vedia lekari minimalne kvoli tebe. Nestresuj, nestrachuj, babo to citi☺️ Drzim palce vela zdravia, daj vediet, ako si dopadla.
Ak by si musela? Ty nie si v karanténe? Co keď si pozitívna a na serieš ďalšiu tehotnú, netehotnu a tak, tým, že ich potenciálne môžeš nakaziť. 😉
@maciatkolulu na gynekologii som bola naposledy este koncom novembra ja sa nepytam za to ze som ich nakazila pytam sa za to lebo som na pnke a ci to treba aj tam hlasit keby doslo k zdravotnym komplikaciam
@mtoth sme v karantene vdaka nezodopovednemu cloveku
ak by som musela ist do karanteny a s...... Si napisala
@maciatkolulu dobre to je uz jedno zle som to napisala moja chyba :(
nahlasila som to ze sme v karantene dnes rano tak ci tak ja nikde nechodim uz som v 6 mesiaci neriskujem kvoli dietatu a ani pred tym som nejak nechodila nikde za to som aj pn
len manzel ma smolu na ludi v praci vcera dosiel domov bol dva tyzdne prec a vecer mu volali ze sa ma rano pripravit ( kolegynu mal pozitivnu a bol s nou v kontakte vraj bola vcera na testoch ) a rano ho poslali do karanteny
ja mam cakat ako mu vyjde test samozrejme ze ratam s testovanim aj ja a tak sa ozvat aky je vysledok testu... tak mi povedala obvodna
len som nevedela aky je postup blbo som sa opytala :D muz bol v tom ze ja mozem ist prec z domu :D ale logicky som s nim prisla do kontaktu tak za to som pisala ze ak by som musela...
aj take sa stava zial
Tak držím. Palce, nech ste zdraví a pekný pôrod.
@maciatkolulu diky :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
este som zabudla moze covid nejak ublizit bábätku ak by som mala nejake priznaky? bojim sa ze sa mu nieco stane