Ahojte mam na vás prostu nakoľko mi nedávno dr Grochal zistil nejaké merania v 20tt tak ma teraz posielajú dr Holanovi zo srdiečkom bábätka, mate niekto nejaké skúsenosti s ním o co sa jedna ? A ci sa tam niečo platí?? Nič som nenašla , žiaden cenník na internete. Ďakujem za každú odpoved.
Ak ide o srdiecko, skuste sa obratit aj na Kardiocentrum na Kamare, robia aj prenatalnu diagnostiku a ak sa nieco potvrdi, tak hned od narodenia sleduju, riesia.
Objednali ma na štvrtok zrovna niekto vypadol , sestrička vravela ze mam šťastie lebo ze sú vycasovany na dlhú dobu. Obávam sa že keď nevieme žiadne výsledky aby mi nepovedali ešte niečo horšie
Takže dievčatá včera sme boli u dr. HOLANA obe podozrenia vylucil ze srdiečko je zdravé všetko má mať tak ako ma byt. A že tie menšie stehenne a ramenne kosti sú v norme síce na spodnej hranici ale stále sú norma ze dieťa bude menšie ale aj moja mama aj svokra je malinka tak asi gény odtiaľ.
Známa sa nevedela dostať k Dr Holáňovi lebo bol PN, tak som jej odporúčila isť na prenatálnu echokardiografiu do Gynaexu na Záhradníckej v Bratislave, kde som toto vyšetrenie absolvovala aj ja v rámci skríningu (robí ho tam docent Olejník z detského kardiocentra) a bola som veľmi spokojná 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Holan robi v procare v BA v centráli .. dlho sa k nemu čaka ale ak máš odporučanie na vysetrenie mal by ťa asi zobrať najlepsie zavolat na recepciu a spýtať sa na možnosti .. je to velký odborník určite sa k nemu oplatí isť