MUDr. Michal Holáň - prenatálna echokardiografia

monita59
20. sep 2021

Ahojte mam na vás prostu nakoľko mi nedávno dr Grochal zistil nejaké merania v 20tt tak ma teraz posielajú dr Holanovi zo srdiečkom bábätka, mate niekto nejaké skúsenosti s ním o co sa jedna ? A ci sa tam niečo platí?? Nič som nenašla , žiaden cenník na internete. Ďakujem za každú odpoved.

koala666
20. sep 2021

Holan robi v procare v BA v centráli .. dlho sa k nemu čaka ale ak máš odporučanie na vysetrenie mal by ťa asi zobrať najlepsie zavolat na recepciu a spýtať sa na možnosti .. je to velký odborník určite sa k nemu oplatí isť

zooeynka
20. sep 2021

@monita59 zrejme zaplatis klasicky tyzdennu starostlivost v procare aktualne 33€, ak mas vymenny listok od lekara tak uz nedoplacas nic. Dlha cakacka k nemu, mozno ta vezme prednostne. Volaj tam vsetko ti povedia

anjelok
20. sep 2021

Ak ide o srdiecko, skuste sa obratit aj na Kardiocentrum na Kamare, robia aj prenatalnu diagnostiku a ak sa nieco potvrdi, tak hned od narodenia sleduju, riesia.

e3v3a3
20. sep 2021

@monita59 ja som tiež k nemu chodila, je to super doktor, odborník.tiez bol malý sledovany kvôli srdiečku, ale pán doktor pozrel vždy všetko.

abbey1
20. sep 2021

@monita59 Ja som k nemu chodila pred 11 rokmi. Úžasný človek a lekár. Len v dobrom spomíname. Veľmi ľudský.

monita59
autor
21. sep 2021

Objednali ma na štvrtok zrovna niekto vypadol , sestrička vravela ze mam šťastie lebo ze sú vycasovany na dlhú dobu. Obávam sa že keď nevieme žiadne výsledky aby mi nepovedali ešte niečo horšie

e3v3a3
21. sep 2021

@monita59 držím vám palce nech všetko dobre dopadne. Myslím, že keby tam bola nejaká veľká vada, tak by vám to už ten prvý doktor povedal. Nehovoril vám nič k tomu?

monita59
autor
21. sep 2021

@e3v3a3 ďakujem, povedal ze len ze aby som šla bud na trisomy testy alebo amniocentezu len aby sme vylúčili genetickú vadu , ale každý dr ma tak plaši

e3v3a3
21. sep 2021

@monita59 ja som to mala tiež tak.prve tehotenstvo vážna chyba na srdiečku a teraz v treťom tehotenstve som bola na amniocenteze. Tiež som len po doktoroch chodila

monita59
autor
22. sep 2021

@e3v3a3 a to prvé tehotenstvo ako dopadlo keď to malo niečo zo srdiečkom???

e3v3a3
22. sep 2021

@monita59 bola som na prerušení tehotenstva v 24 týždni. Bola to vada nezlučiteľná so životom 😔

monita59
autor
22. sep 2021

@e3v3a3 ach to mi je ľúto

monita59
autor
24. sep 2021

Takže dievčatá včera sme boli u dr. HOLANA obe podozrenia vylucil ze srdiečko je zdravé všetko má mať tak ako ma byt. A že tie menšie stehenne a ramenne kosti sú v norme síce na spodnej hranici ale stále sú norma ze dieťa bude menšie ale aj moja mama aj svokra je malinka tak asi gény odtiaľ.

e3v3a3
24. sep 2021

@monita59 super, teším sa s tebou

adrianasvitekova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia7933
5. mar 2024

@monita59 ahoj, sice starsia diskusia ale skusim tiez mam odporucene ist na toto sono, prosim kolko si cakala na vys. u Holana?

katemiss90
11. nov 2024

Známa sa nevedela dostať k Dr Holáňovi lebo bol PN, tak som jej odporúčila isť na prenatálnu echokardiografiu do Gynaexu na Záhradníckej v Bratislave, kde som toto vyšetrenie absolvovala aj ja v rámci skríningu (robí ho tam docent Olejník z detského kardiocentra) a bola som veľmi spokojná 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre