Ahojte prepáčte za takúto blbú otázku. Ale ja som si včera večer robila hranolky a tanier som položila na kuchynskú linku a ešte nejaké tam zostali. Zabudla som to odložiť. A ráno keď som si išla spraviť niečo na raňajky tak som si hodila do úst asi zo 10 hranoliek. A potom ma napadlo že či za noc nemohla mucha na to sadnúť a teda bude tam nejaká baktéria alebo neviem čo keďže tie muchy spadajú všade. Neviem či v noci muchy lietajú alebo spia 😅 no a som tehotná 2 trimestri a ja mam strach či sa mi z toho alebo teda bábätku nemôže niečo stať keď náhodou na tom sedeli muchy a cucali. Je to smiešne a aj sprosté len mam strach z toho 😢
A to bývaš v maštali, keď ti tam muchy lietajú?
Pomoze len uplne prestat jest, pit aj dychat. Zena, si len tehotna, mozes nadalej pouzivat mozog🤦🏼♀️
smer pohotovosť
Nerob paniku tam, kde netreba. Aka je pravdepodobnost, ze by sa toto stalo? Mate doma roje much?
Rozky si pecies alebo kupujes z obochdou ? Vies kolko much a inej havede tade prejde ? 😅😅😅 nerob stresy alebo NESTRESUJ
Fuj to ti chutili take zimne odstate hranolky? A az 10? 🤢
@crazy_lazy @klaudiaden nie nemáme doma roje much ale nejaké tu lietajú keďže cez deň keď je vonku teplo mame otvorené dvere tak si vojdú.
@dadka1997 rožky kupujeme. Neviem no ja som myslela že tam to majú nejako obstarane v obchode aby tam nebol nejaký hmyz.
No ty asi skončíš na Žltom slonikovi, moja 😅
nebuď naivná, v obchode bežne lietajú muchy a pomedzi rožky som videla aj preliezať myš 😂 normálne už v obchode v tej nádobe, odkiaľ si ľudia vyberali 😀
Ohladom rozkov, nezabudnime na spinave ruky velkeho poctu ludi, ktori neracia pouzivat rukavice a pochytaju rozky 😬
@mima1608 to čo je ?
hoď do gúgla, zistíš. A nebuď prekvapená, keď tam svoj príspevok nájdeš...
Ďakujem, toto mi naštartovalo deň 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Akoze.. tiez som aktualne tehotna a tiez mam pocit, ze mam vygumovany mozog. Ale teda toto je uz iny level 🙂
Akože čisto teoreticky keby tam aj sedela nič sa nestane a keby nakládla vajíčka zo si všimneš. Daj sa do kľudu, zbytočný stres ti škodí viac ako mikrosliny od muchy.
no muchy sadaju na rozne fekalie a hnilobne veci, asi by si mala navstivit doktorku, nech ti da silne ATB a posle po vysetreniach a tak. .... len tak pomimo teda, ale ja nemam este ani muchu ani vinnu musku v kuchyni a to byvam na dedine v RD.
😳 pre boha
Snad ani pecivo nekupujes v obchode ,vseko 30 x umyvas , a mas cisticku vzduchu doma a von nechodis🙏🏻
Muchy v noci spia. V obchode (ako ktorom) pomedzi tovar behajú potkany a občas vletí vrabec. Zvykne sa zabývať, ale väčšinou ho asi dostanú von
A chodievaš do obchodu ? Aako si si myslela, že tam maju sbs co tam mucholapkou tie muchy odháňa? 😀
Ked som bola tehotna, rano som si kupila v obchode rozky a dala som si na ranajky. Poobede sa muz zastavil v tom istom obchode a prisiel domov s tym, ze uz tam v zivote nebudeme kupovat pecivo, lebo medzi rozkami behali dve mysi. No i tu sme aj s takmer dospelou dcerou(zdravou). A minule v lidli medzi mojimi oblubenymi lupackami behali svaby, este som ani nazivo nevidela, ale kupujem tie lupacky dalej, len teraz nie som tehotna 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nedramatizuj