Baby poradte mam dnes cely den dole take divne pocity podobne som asi mala ked som mala zapal mocoveho ale zatial ma nic nestipe ale neviem to opisat presne no nieco sa tam deje neni to prijemne a akoze bola som na wcku a po 10 minutach sedenia som mala pocit ze musim zase a samozrejme pocit uplne na pocikanie ale na wecku nic moc ale zatial nebeham na ten zachod skor je to o tom divnom pocite..myslite ze to bude ono? Alebo co ine to je? Dakujem
@adelammm hej hej pojdem len nie som si fakt ista ze ci to je ono a ked mi zajtra povie ze nie tak ma fakt zaujima ze co to znamena vsetky tie pocity..
@martinka117 myslím si že môže... Ale treba to radšej skontrolovať a nič nezanedbat.. Je to veľmi nebezpečné... Ja som mala zapal v 22 týždni ale prišli sme na to neskoro :(
Treba skontrolovať moc, resp. Aj crp v kvy
@adelammm dobre dakujem pojdem hned zajtra
Ani nemusis cakat do zajtra, ja by som vybehla kludne aj na pohotovost, za tie dve eura to stoji. Ja som radsej chodievala na pohotovost s mocakom, lebo tam my ho dali vzdy vysetrit do laborky, u lekarky robia iba test na bielkovinu, no tebe tam moze vyskocit nieco ine.
@silvia62256 a co ine napriklad?
tiež som mala zápal moč. mechúra a nevedela som o ňom, lebo som nemala takmer žiadne príznaky a skončilo to v 9.-tom mesiaci horúčkou a zápalom obličiek
@adelammm Ahoj, môžem sa spýtať, ako ste vtedy dopadli? my našťastie bez následkov
Ja som mala v 1. Tehotenstve tiez zapal mocovych ciest v 24.tyzdni. pichalo ma v boku a podbrusku pri pohybe. Moc mi poslali do labaku....dostala som antibiotika.
@salamistka ahoj... Ja som taktiež nemala žiadne príznaky... Až keď som mala výtok som sla k Dr. Tá má poslala do nemocnice, crp v krvi 80 hneď mi nasadili antibiotiká ale už bolo neskoro... Nedopadlo to dobre keďže som bola V 22 týždni a dostala som kontrakcie a krcok maternice to nevydržal..... O naše dievčatko sme prišli...
@adelammm to mi je ľúto...u nás to bolo naopak, dcéra bola v poriadku ale mne všetko zlyhávalo v tele, dlho trvalo, kým som sa dala do poriadku, aj to doteraz nie úplne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj... Zajtra ráno zober hneď moc a chod na kontrolu ku gyn... Nebudem tá plasit ani nič podobné len nič nezanedbaj... Zápal v tehotenstve môže byť veľmi nebezpečný... Mám s tým vlastnú skúsenosť ktorá nedopadlonedopadla dobré....