Stratené sa bojím a možné len zbytočne neviem či mám ísť u dr tento mesiac som menzes už mala a včera som začala trochu spinit krv bola skôr do ranazova ružová a a dnes ráno som sa zobudila a mala som po nohach kuski dacooho a teraz už úplne len slabo spinim čo to môže byť
@zenulkaaa neumieram to nie ale bojím sa pretože viem čo som si prežila ... Mala som mm tehotenstvo a išlo mi o život ... Bola som na Tom dosť vážne ..preto mám obavy ...
@simka000000 ale ved teraz si tehotna alebo nie si??? Nech je to akokolvek, v tom pripade navstevou pohotovosti alebo lekara urcite nic nepokazis.
počkaj počkaj... si tehotná? máš pozitívny tehotenský test? lebo ak nie, tak si dostala MS a tie kúsky sú výstelka. Nemohla si potom potratiť, ked si nebola ani tehotná.
@snazilka_bio_mamka nemá test robený ... Lenže som sa zľakla pretože sa mi to ešte nestalo žeby som mala toake dačo po nohach ...
@simka000000 Vieš čo si si prežila A aj napriek tomu nejdeš lekárovi ale vypisuješ na modrom koníkovi??!?
Bez bud k lekarovi, alebo si aspon urob test.. ale kedze krvacas absolutne mimo menstruacie, mals by si navstivit lekara. Aspon mu zavolaj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A si tehottna???? Ak si tento mesiac mala menzes, tak tipujem ze nie, ale prave toto spinenie moze znacit zacinajuce tehotenstvo. A coho sa bojis vlastne?? Ved neumieras, len spinis, bezne sa s tym stretava milion zien aj v case ovulacie alebo ako hovorim na zaciatku tehotenstva..