Dobrý deň ,prosím Vás ,mna zaujímajú moje možnosti ,hospitalizovali ma kvôli krvácaniu v 5tt6d ,vraj to nevyzerá dobre ale môžem skúsiť vydržať ,dostávam lieky na udržanie plodu a na zastavenie krvácania ,krvácanie prestalo ,už len trosku špinim,tmavohnede ,nieje to už jasná krv …Smeruje to k potratu ,alebo je šanca ,že sa plod uchytí ?Aké máte vy skúsenosti ,dá sa s tohto dobre vyviaznuť ,či nečakat nič dobrého ,v apríli som kvôli MA musela na kyretáž.Dakujem
@pitufinaaa ja mam toto viac krat za sebou a mne tak lekarka povedala, ze cervena krv nemusi byt hned zle znamenie. Hneda, to uz nie je dobre. Ale hlavne mysli poztivne a drz sa. Ak tam plod stale je, lekari robia urcite maximum na udrzanie. Je to uz len na nom. 🤍🤍 drzim palceky
mne zas lekári povedali že jasná červená krv je zlé znamenie - môže nastať potrat...
hnedá krv je stará krv - nemusí nič znamenať...
Ja som mala najprv jasnocervenu krv, potom červenú a nakoniec tmavocervenu. Mysleli sme, že je koniec. Síce sa mi to stalo v 7tt a bola to len prasknuté cievka, ani si ma nenechali v nemocnici, ale píšem ti to preto, že krvacanie síce môže, ale nemusí nič znamenať. Veľmi to držím palce, aby ste to s bublinkou vydržali 🍀💚
@deti95060810 áno aj mne tu tak hovoria že jasná krv je čerstvá čiže nič dobre a hnedsia je stará ,lepšia varianta
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@pitufinaaa ja som prve tehu presne takto potratila a druhe rovnake priznaky a dcra sa drzala ako prisaty kliest takze jedine vyckat co pride drzim palce