Možné mimomaternicové tehotenstvo

nikolet_89
27. jan 2014

Ahojte zienky ide ma porzit. Posledna MS bola 20.12. teraz mala dojst 17.2 a nic...20.2 mi vysiel pozitivny tehu test. Brala som Klacid ATB bo som mala zapal priedusiek gyn.shvalil po telefonickej konzultacii...lieky som dobrala a tak som dnes sla na kontrolu aby mi potvrdil tehu...povedal, ze plod je este malinky ze asi 2tt gestacny vak tam videl, no znepokojuje ho, ze vedla zbadal nieco ako cystu nieje si nicim isty. Naposledy som mala cystu 9 rokov dozadu, nemavam ich, ani ziadne zapali apod. Vzal mi krv na urcenie HCG a aby zistil ci ide o mimomaternicove tehu. No zavolaju mi az zajtra okolo 13tej...co si o tom myslite vy ? som uplne na nervy mam pocit, ze sa do zajtra asi zblaznim...

xenicka13
27. jan 2014

Zbytočne skoro si išla k dr. Netreba stresovať, ved videl 2 týždňový vak, ktorý bude rast

zabka79
28. jan 2014

@nikolet_89 asi sa budeš musieť spoľahnúť na gynekológa a trošku počkať. Nenervuj sa dopredu, túto chybu som robila aj ja 🙂 Budú ťa predsa sledovať, takže klídek. Držím palčeky nech je všetko tak ako má byť.

nikolet_89
autor
28. jan 2014

@xenicka13
@zabka79 ahojte baby hej sla som skoro...mam tu vyhodu/nevyhodu, ze mam MS presnu ako hodinky aj pri dcerke som isla, ze este nic nevidel :D ale vzal mi krv a na zaklade HCG zistil, ze je to tehu a bolo vsetko ok...teraz ma tymto zaskocil, 5 minut sa pozeral z kazdej strany co je ta druha vec a nakoniec mi povedal, ze moze ist aj o mimomaternicove tehu tak mam stress z toho kazdou chvilkou by mali volat

vinyan
31. jan 2014

drzime palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre