Ahojte, vo februári mi boli zistené chlamydie trachomatis-vrátili sa mi po rokoch, keďže som mala oslabenú imunitu. Preliecili ma atb.Po mesiaci alebo dvoch som otehotnela a momentálne som 22tt. Ale čo ma trápi je,že začali mi príznaky ako pri chlamydiach a rozmyslam, či sa mi opäť teraz po pár mesiacoch nevrátili 😏 o tyzden idem na poradňu a tak som chcela vediet, či ste to nemali niektora v tehotenstve a bábätku to neublížilo? A či vás liečili aj počas tehotenstva? A vie mi vlastne gynekolog spraviť teraz ster?
@mamina7070 myslim, že som sa pred rokmi nakazila od bývalého, ktorý ma podvadzal. Keď mi to zistila som mala už nového priatela a tak sme boli obaja preliečení atb. Po 6 rokoch-čo bolo tento rok sa mi vrátili a rovno dali atb aj už manželovi.
@mamina7070 ide o to, že ma opäť bolia kríze a paty ako pri tej chorobe. Nemusim ich mat, ale mám z toho zly pocit
@nina296 povedz to lekarovi mozno bude treba preliecit uvidis
@mamina7070 urcite poviem nech mi spravi ster, ale nevies, či to môže ublizit dieťatku?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ano gynekolog vie spravit vyter a test ale teda to je pohlavne prenosne ochorenie mala si sa od koho nakazit opatovne? preliecili vtedy aj partnera? mohol ta aj on znovu infikovat