Ahojte 🙂
Mam otazku,som v 14tt a mam neprijemne pocity z dola od rana..vsade sa pise,ze urologicky caj v tehotenstve sa neodporuca. Mam od Dr.Max take prasky,ktore su vhodne aj v tehotenstve lenze nejako nepomahaju.
Mozem si dat jeden urologicky caj? Vsade citam rozne nazory tak sama vlastne neviem :(
Dakujem za kazdu radu..
Kúp si femannose prášky a jeden slabší urologický čaj ale viac nie... Ja keď som bola tehotná sa mi z urologického čaju spustili menštruačné kŕče a nedopadlo to dobre a som si na 100% istá ze to bolo z toho lebo som si dala 3 a potom sa to spustilo
@sunshine_18 mne to mannose nepomohlo, ale lekarka mi dala 1 dnove atb a to pomohlo. Ako kojacej vraj toto bolo naj . Mozno by jej to viac pomohlo. Muselo sa to vecer vypit a rano vycikat.
BlokUrima je volne dostupný liek v lekárňach, ja ho beriem teraz, je to taký prášok - predpísala mi ho gynekologička, preventívne každý večer, ale akútne stavy 3x denne a pomáha. Lebo prvé tehotenstvo som mala nonstop zápal, takže 2x to riskovať nechce ani jedna z nás. A v prvom som pila aj urologický čaj, prípadne brusnice (sušené, mrazené) zaliať vriacou vodu do pohára, odstáť a vypiť, zjesť brusnice. Ale zas je pravda, že s tým urologickým čajom so to nepreháňala, len chvíľu vylúhovať a nie každý deň a nie všetok naraz, ale keď musíš, tak musíš.
@kiki68 tieto manozy sú dobré na baketriu e coli pri obyčajných zápaloch z nachladnutia radšej čaj, brusnice a vitamíny 🙂
D-manóza účinkuje dobre iba vtedy, ak máš po ňom dostatočný pitný režim. V tehotenstve by som si na urologické čaje dala pozor. Radšej naozaj tú manózu alebo brusnice.
Ja som v tehotenstve mala problémy s močovými cestami, tak mi môj gynekológ poradil brusnicovy čaj. Ale neodporúča sa ho piť veľa....
Kup si Uroval, super zabera a moze sa aj v tehotenstve
Nie, v tehu sa nesmie. Daj si blokurima, volne dostupný v lekárni, zaberá rýchlo a môžeš ho aj teraz.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som si dala a nic sa nestalo, ten od dr max