Môžem si dať Nasivin kvapky?

15. okt 2024

Ahojte môžem nasivin kvapky ? Mám upchatý nos píše sa že sú vhodné pre deti od 1do 6 rokov ďakujem

lonely66
15. okt 2024

samozrejme, že môžeš. akurát môžu slabo zabrať. nič sa ti však nestane. vyskúšaj, ak nezaberú, zajtra si kúp také, čo sú vhodné pre dospelého

klarissa25
15. okt 2024

A ty máš koľko rokov pre pána? 1 ?

really8
15. okt 2024

Nemozes. Ak su vhodne pre deti od 1-6 rokov, tak dospelemu mozu uplne poleptat sliznice. Rovnako ked pouzijes detsky sprchac mozes mat reakciu ako po popaleninach.

autor
15. okt 2024

@lonely66 zabudla som dodať že som tehotná. Preto sa pýtam konkrétne na tieto.

autor
15. okt 2024

@really8 Bože bože 🤦 koľko lajkov dostaneš za zaujímavý koment ?

really8
15. okt 2024

Dufam ze aspon jeden. Ked uz nie z pobavenia tak aspon z lutosti.

lonely66
15. okt 2024

@really8 už som mala rozpísaný príspevok, ale zároveň som dočítavala tvoj sarkastický komentár.... tak som to radšej zmazala
autorka - pozri toto:

https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/nas...

to je príbalový leták, preštuduj a podľa toho konaj/nekonaj

moneequa
15. okt 2024

ja som si davala cele tehotensto detske, nedalo sa mi bez nich dychat.

autor
15. okt 2024

@moneequa ďakujem pekne.

really8
15. okt 2024

@lonely66 nenapisala ze je tehotna povodne. To je celkom podstatna info. Mimochodom dala som si tu namahu a dala do googla “kvapky do nosa v tehotenstve” a hned prvy odkaz..fakt mega namaha

lonely66
15. okt 2024

@really8 súhlasím s tým, že keď vie niekto napísať na MK, vie si vygoogliť základné informácie, ktoré potrebuje.... viem, že nepísala, že je tehotná. i tak ja sama som v minulosti použila dcérine kvapky nasivin až potom, čo som si prečítala leták (obzvlášť preto, aby som predpokladala, či vôbec zaberú... mne zabrali). používala som ich preto, lebo boli krátko otvorené a nechcelo sa mi investovať kvôli 3-4 dňom do dospeláckych. tak som to brala tak ten jej pôvodný príspevok, že má možno podobnú dilemu ako ja.
tak či onak... na nete dnes zistíš kopu vecí, to je fakt.

lonely66
15. okt 2024

@really8 ešte dodám, že mne osobne by ani nenapadlo pýtať sa na nežiadúce účinky tu... ja by som si našla liek na adc.sk a preštudovala leták. ale to som ja. autorka možno ani netuší, že sa letáky nachádzajú na nete...

really8
15. okt 2024

@lonely66 no ved jasne. Kuknem si letaky alebo proste ten google. Vela takychto otazok je zodpovedanych na strankach roznych lekarni, takze sa tej odpovedi da viac verit ako tu od nejakej tetky betky, ked uz teda ma strach.

anavixy
15. okt 2024

Mozes normalne aj hocijake bezne spreje pre dospelych… posobia lokalne. V tehotenstve byva casto pocit upchateho nosu, ak kvapky nebudu pomahat a ani nadcha sa nespusti, tak to nebude infekcia a netreba (a ani sa nema, kedze pojde o dlhdooby stav) to liecit, max morskou vodou.

ankare
15. okt 2024

Môžeš. Skoré uzdravenie!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre