Ahojte môžem nasivin kvapky ? Mám upchatý nos píše sa že sú vhodné pre deti od 1do 6 rokov ďakujem
A ty máš koľko rokov pre pána? 1 ?
Nemozes. Ak su vhodne pre deti od 1-6 rokov, tak dospelemu mozu uplne poleptat sliznice. Rovnako ked pouzijes detsky sprchac mozes mat reakciu ako po popaleninach.
@lonely66 zabudla som dodať že som tehotná. Preto sa pýtam konkrétne na tieto.
@really8 Bože bože 🤦 koľko lajkov dostaneš za zaujímavý koment ?
Dufam ze aspon jeden. Ked uz nie z pobavenia tak aspon z lutosti.
@really8 už som mala rozpísaný príspevok, ale zároveň som dočítavala tvoj sarkastický komentár.... tak som to radšej zmazala
autorka - pozri toto:
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/nas...
to je príbalový leták, preštuduj a podľa toho konaj/nekonaj
ja som si davala cele tehotensto detske, nedalo sa mi bez nich dychat.
@moneequa ďakujem pekne.
@really8 súhlasím s tým, že keď vie niekto napísať na MK, vie si vygoogliť základné informácie, ktoré potrebuje.... viem, že nepísala, že je tehotná. i tak ja sama som v minulosti použila dcérine kvapky nasivin až potom, čo som si prečítala leták (obzvlášť preto, aby som predpokladala, či vôbec zaberú... mne zabrali). používala som ich preto, lebo boli krátko otvorené a nechcelo sa mi investovať kvôli 3-4 dňom do dospeláckych. tak som to brala tak ten jej pôvodný príspevok, že má možno podobnú dilemu ako ja.
tak či onak... na nete dnes zistíš kopu vecí, to je fakt.
Mozes normalne aj hocijake bezne spreje pre dospelych… posobia lokalne. V tehotenstve byva casto pocit upchateho nosu, ak kvapky nebudu pomahat a ani nadcha sa nespusti, tak to nebude infekcia a netreba (a ani sa nema, kedze pojde o dlhdooby stav) to liecit, max morskou vodou.
Môžeš. Skoré uzdravenie!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
samozrejme, že môžeš. akurát môžu slabo zabrať. nič sa ti však nestane. vyskúšaj, ak nezaberú, zajtra si kúp také, čo sú vhodné pre dospelého