Chcela by som sa opytat ci sa mozem sama vypytat na rozikove. Od zaciatku tehotenstva mam problemy.Krvacala som potom som bola aj v neocnici doktor ma nechaval iba na pnke ze mne to moze byt jedno ci som na rizikovom alebo na pnke.Teraz mi zacalo tvrdnut brucho som v 21tt a povedal,ze mi uz pnku ukonci. Mam aj namahavu pracu robim predavacku v obchode aj ked sa to mozno niekomu nezda byt tazka praca,ale je.Musim sa tam stale s niecim natahovat a stat.Kedze som bola tri mesiace doma s tym,ze nemam nic namahave robit.Dokonca v nemocnici mi jedna sestricka vinadala aj za navstevu a ze iba mozem ist na zachod a spet. Ci mozem sama natom trvat nech ma vypise ved jemu to moze byt jedno ci ma da ci nie,lenbo od zaciatku ma dat nechcel.Alebo mohla by ma nechat doma na pnke moja obvodna doktorka az do materskej?dakujem za odpovede.
pri 2 tehu som krvácala, aj v nemocnici som bola, ale bola som len na PN. Potom som dokonca ešte aj do práce išla. Asi v októbri som nastúpila a dcéra sa narodila 24.1. Pracovala som do 15.1 samozrejme zamestnávateľ ma vyhnal ešte aj na služobku - 250 km tam, 250 naspať.
@bonaqa2013 fú, to bolo od neho hnusné ☹
ja som od 7tt bola na rizikovom, aj v nemocke 8dni s krvacanim som ležala a až do materskej som bola na pnke-rizikovm a mala 2x denne 2h vychadzky ale kontrolu som nemala ani jednu,nemáš bohvie akeho gynekologa teda ja byt tebou sa už aj pytam na pnku do materskej.
@bonaqa2013 boze, niektorí ľudia sú dementi.. 🙄 dúfam, že mu to karma parádne vráti
A aký je rozdiel medzi pn iba alebo že máš rizikové. Neviem,mna sa hneď od začiatku pýtala doktorka,či chcem pn. Teraz som si bola zobrať pnku,a to je už iný zastupujúci doktor a nik s tým problém nemá. To máš nejakého doktora debila
Hej je to taky debil.Chcela som ho zmenit ale co som mala odporucenych od znamych tak ty ma nevzali,ze ku nim nepatrim,ze patrim ku tomuto co chodim. Neviem preco ma s tym problem ma nechat na pnke. Asi si mysli,ze nechcem ist uz do prace. Ale kebyze memam problemy tak by som to od neho neziadala. On meni nazor za pochodu asi tak ako aj vysetruje podla toho ci sa mu chce ci nie.Potom ak ma nenecha doma tak skusim ist ku mojej doktorke ta je vynikajuca odbornicka tak hadam to aspon ona pochopi.Dakujem za odpovede.
@kvet17 Ved teraz si môžeš lekára vybrať, nieže patríš k niekomu podľa bydliska, ved to bolo tak kedysi. Ja by som radšej zmenila lekára, moja sestra tiež mala problémy a nenechal ju ani na pn a potom porodila predčasne v 24tt a dieťatko má kopec zdravotných problémov. 😖
krvacala som dvakrat, dokonca som chodila do prace sice lne na 50% ale chodila, na pn som sla 2mesiace predporodom lebo som mala bolesti a tvrdnutie brucha a malo plodovej vody
na pn ta moze nechat aj obvodna alebo zmen gynekologa...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Asi zalezi od gynekologa. Ja som pri malej tiez od zaciatku krvacala a nechal ma na rizikovom. aj sa ma spytal ci chcem ostat doma.
Podla mna by si to mala ziadat, ide o zdravie tvojho babatka.