Môžem ísť kvôli zlému dýchaniu v 32. týždni na pohotovosť?

26. sep 2024

Baby prosím som v 32 týždni a asi 2-3h dozadu sa mi začalo strašne strašne ťažko dýchať aj v ľahu sede proste stále, a mám aj mierny tlak na hrudi neviem dýchať. Mám aj problémy s štítnou žľazou a aj anémiu, a uz mi je aj mdlo a zle z toho myslite že bude blbe ísť na pohotovosť kvôli tomu ? Ja fakt neviem čo robiť

earlgrey
26. sep 2024

Choď.

ptvw
26. sep 2024

Aj za mňa chod najlepšie hneď...radšej zbytočne...drz sa

sellycka13
26. sep 2024

Áno choďte zavolajte si sanitku nech vás vezmú prednostne a mne sa zdá, že už nemôžete ležať na chrbte v tomto vyššom štádiu tehotenstva iba na boku aj toho môže byť to zhoršené dýchanie. Skúste nejaké tekuté prírodné železo určite neberte ten chemlon s vedľajšími účinkami čo obvodný lekári predpisujú. Tam vám pomôžu dajú vás možno na infuziu a tá určite pomôže. Veľa zdravia aj vám aj miminu želám

colsami
26. sep 2024

Radsej chod.
Hoci anemia je v tehotenstve bezna (a aj ja som mala) a k tomu tieto stavy ze sa mi vyslovene zle a tazko dychalo som tiez mavala, niekedy aj denne, alebo som sa na to aj budila. Vyslovene som mala problem s dychanim tak som nasilu zhlboka dychala. Babatko tlaci... Ale ak sa Ti to nikdy predtym nestalo, pre svoj pokoj radsej chod.

haraburdova
26. sep 2024

urcite to nie je blbe. Ja som sa 21tt zobudila na krce do brucha, utekali sme na urgent. to co to nakoniec bolo radsej nekomentujem 🤣🤣🤣 aj keby to mala byt uplna blbost, lepsie sa strapnit pred otravenym doktorom jak banovat alebo sa stresovat

koniarova
26. sep 2024

Choď, ale rataj,že ťa tam možno nechajú.

jajanka31
26. sep 2024

Ja som bola minuly stvrtok nieco velmi podobne,ale nemohla som sa hybat lebo ma vraj seklo a z toho sa mi zle dychalo.. mala som vtedy 34.. nikto ma nevysmial ani nic. Prekontrolovali mna babo dali magnezium paracetanol a po 5 hodinach som isla domov a bolo mi lepsie.

jajanka31
26. sep 2024

Este mi robili usg brucha a kontrolovali co sa dalo. Brali mi aj krv na nejake testy. Lezala som na pasoch asi 25min. Lekar spravil sono babatka.. hodinu a pol mi tiekli tie veci do zily..proste to trvalo ale bola som kludnejsia.. no pred 3 tyzdnami ma tam na 2 noci nechali. To som mala iny problem..

sashka22
27. sep 2024

Ja som dnes spala po sediačky na boku zlomená 🙉 a vyspala som sa najlepšie za posledné mesiace. Tiež to dýchanie ma štve, len fucim a to som v 26tt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre