Dobry den som v 25tt chcem sa opytat ci mozem brat panadol paralen ked sa citim na chripku dakujem
Dakujem este niekto napise
@kvetka123456 Neviem s určitosťou povedať, ale vo všeobecnosti platí, že tehotné by mali všetky aj voľnopredajné lieky konzultovať s lekárom. Ja by som sa radšej opýtala. Každé telo je iné a môže inak reagovať a aj nemusí.
@janci05 takze z toho vyplyva,ze ani lekar Ti nepovie ako zareagujes na dane liecivo kedze kazdy sme ini...
Tu plati len vseobecne pravidlo a teda paracetamol je vhodny pre tehotne aj dojciace zeny,pre tehotne v 1.trimestri aj liek aspirinoveho typu
@kvetka123456 si iba prechladnutá a na to nepotrebuješ lieky, iba čaj a ležať. Z čoho tak usudzujem? Ak by si mala skutočnú chrípku, tak by si bola rada ak by si dokázala udržať telefón v ruke.
@kvetka123456 Paracetamol brat mozes pocas celeho tehotenstva, vyhybaj sa vsak ibuprofeinu.. tento moze sposobit predcastne kontrakcie. Ak mas teploty tak rozhodne si zober, horucky nerobia dobre ani tebe ani babatku.
Mala som ale s tabletkami je to dobre teraz mam 120 na 80
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Paralen aj panadol sa bezpecne mozu brat aj v tehotenstve