Prosím len tie čo mate realnu osobnu skúsenosť. Som tehu a mam dosť veľa stresu, naozaj sa veľa trapim, plačem, aj keď si stale poviem, že pre to babo to nemôžem, ale neviem sa tomu vyhnuť. Bojim sa ale či to neovplyvní dieťatko, je o 8 dni menšie a ja sa bojim či to nie je kvoli mne a či sa nedajbože neprestane vyvijať alebo rasť ☹️ všetko je ok, vysledky dobre, lekar hovori že je babo dobre chranene a nemam sa toho bať, že ho stres nijako neovplyvni. Rada by som ale počula vaše skusenosti ženy. Ďakujem.
U nas ano.
Nevedela som ovladat stres, mala som dokonca aj tlaky na hrudniku. Aj som z toho kaslala. Syncek mal 2700g a 48 cm, samozrejme preslo to aj do cisarskeho rezu.
Odporucam psychologa co najskor.
@timea301196 Ďakujem za skusenosť, trošku si ma upokojila. Niekedy sa tomu stresu fakt neda vyhnuť 😔
@evivb ďakujem, ale to zasa nie je tak malo, mam v okoli ženy bez stresu a babatka sa narodili omnoho menšie bežne aj 2,4kg…zvladnem to bez psychologa, nemam psychicke problemy, ide skor o komplikovanejsie situacie ktore sa nedaju veľmi ovplyvniť..ale ďakujem za skusenost
Nemusis mat psychicke problemy, aby si sla k psychologicke. Nauci, ako spravne zvladat stres, resp. relaxacne techniky. 🙂
Ja som mala brutalne stresy cele.tehotenstvo. Malinka mala 2850 a je uplne zdrava. 🍀🍀🍀
Náš zaostával mesiac,narodil sa predvčerom s 2030g v 37.tyzdni... problém nebol a nemá zatial žiaden.. nevedia,ale my ho vypiplame,vyzerá byt riadny jedak🤣🥲
Ja viem. Daj si magnezium a poinformuje aj doktora. 🙂 ja som vlastne aj pri prvom mala stresy keďže sa pýtal na svet už v 27/3 4 dni pred vianočnými ale vydržal do 35/3 celý čas som bola v nemocnici. Rodili ma pomaly každý týždneň. Aj on mal krásnu váhu ale trošku komplikovaný štart do života. Drzim prsty. Fakt si daj magnezium
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie.. mala som veľký stred (prvý pred samé) druhe dieťa to iste ležala som od 20tt porodila som síce v 36/3 ale dcéra mala 2950g a mala som kadejaké myšlienky...