Môže sa borelka opäť objaviť?

sirema
18. feb 2018

Ahojte, cca pred rokom a 8 mesiacmi som mala borelku, sice len hranicna hodnota, ale boleli ma klby a mala som oslabene svaly na rukach (nedokazala som ich mat dlhsie zdvihnute), v tom obdobi sa u mna objavila aj tetania..teraz som v 28. tt a mam pocit, ako by sa borelka vratila - najma ta slabost v rukach, chyba mi zelezo, takze mam oslabenu imunitu - mohla sa borelka vratit?

liv1
18. feb 2018

Ja viem tak ze ak to raz niekto mal, koluje to v tele stale a musi sa kontrolovat hladina. Takze asi ano. Ale na beton to neviem. Preliecili ti ju vtedy atb? Drzim palce, aj ja ju mam a chodim teraz na biorezonanciu tak tajne dufam ze sa jej zbavim.

sirema
autor
18. feb 2018

@liv1 ano, brala som vtedy antibiotika a potom infektolog bral krv opat a uz to bolo v poriadku, len teraz neviem, ci si pre istotu opat zbehnut k lekarovi...on to vtedy bral tak, ze ta hranicna hodnota, to v podstate nic nie je, aj tie antibiotika mi dal v podstate len pre istotu, to ze ja som sa citila zle, mam pocit, ze mi ani moc neveril..

liv1
18. feb 2018

@sirema tak chod si dat pre istotu urobit testy podla mna. Beries dost magnezia?

sirema
autor
18. feb 2018

@liv1 jednu tabletku vecer len

liv1
18. feb 2018

@sirema tak aj to ries s dr, lebo mozno ak to suvisi s tetaniou aj, je dobre uzivat viac magnezka nie? Drzim palce 😉

ninusa7
18. feb 2018

Preistotu by ti atb nedaval.Ja som prekonala.A aspon raz rocne by bolo treba skontrolovat.
@sirema

zabina27
18. feb 2018

Ja som tiež prekonala, nejaký čas som chodila na kontrolu, keď sa hodnoty znížili, tak povedala infektologicka, že už nemusím byť sledovaná. Chodíte na odbery, aj keď máte dobré hodnoty?

sirema
autor
19. feb 2018

@zabina27 nie, odvtedy som uz na odberoch vobec nebola :/

diva199
21. feb 2018

Na borelku pozor môj známy to kedysi prekonal a po rokoch mu zlyhali ľadviny vraj aj toto mohla byt príčina!
Vraj toto by malo pomôcť na rýchlejšiu rekovalesvenciu neviem ja som to síce nemala ale pomohlo mi to na herpesy

https://wellu.eu/shop/products/101/10170,nutriv...

Hlavne to nepodcenit! Nie je to sranda môže sa to prejaviť aj po 20-tich rokoch niekde

eila88
21. feb 2018

Ja som prekonala boreliozu cca pred 10-rokmi. Tiez som mala hranicne hodnoty a po mesacnom uzivani ATB som bola na testoch a boli OK. Na kontroly uz nemusim chodit, ale dr.mi povedala ze kebyze mam podozrenie ze sa to vratilo, mam prist opat na testy. Bola som potom este 2x ked ma boleli kolena, ale nastastie bolo vsetko v poriadku. Ja som chcela hlavne istotu lebo som chcela chodit opat darovat krv. Slabost v rukach mam aj ja, ale ja mam urcite syndom karpalneho tunela a ten co som niekde citala sa zhorsuje v tehotenstve.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre