ahojte mamicky a buduce mamicky. momentalne som na zaciatku siesteho tyzdna a k lekarovi mam ist na vysetrenie az 14.1.2014. bola som tam 23.12.2013 a videl len vacok o velkosti 2mm.
v auguste tohto roka som bola na kyretaz pretoze embryo sa nevyvinulo a v maternici bol len prazdny vacok. vtedy to bol asi 8 tt. mate niektora skusenost s tym, ze sa anembryomola zopakovala? velmi sa toho bojim. po dietatku strasne tuzime. dakujem za odpovede.
@veverka175 ahoj ja som mala dvakrát molu hydatidozu. potom mi zistili na genetike, že sa mi v tehu zhusťuje krv, pri treťom tehu sme pichali na riedenie krvi fraxiparína dopadlo to dobre. aby si bola kľudná, chod k hematologovi, nech ti urobí testy na zrážanlivosť krvi. držím palce.
@kiwi82 co znamena ta hydatidoza? a mam na hematologiu zajst uz teraz, ked este neviem ci je vsetko ok, pretoze mam k lekarovi ist az 14.1. co bude nejaky 7tt?
@veverka175 je to zložitejšie na vysvetlovanie skús vygoogliť, proste sa placenta začala vyvíjať na úkor plodu, to tkanivo bujnelo a plod odumrel :( tak ked pojdeš na kontrolu tak nech ti dá výmenný lístok na hematologiu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
moze sa zopakovat,ale nebyva to caste, to by uz mohlo znamenat nejkay problem preco sa to opakovane zle spojilo,ze sa nieco zacalo diat,ale nebolo z toho rastuce miminko. Ale vraj sa to vacsinou neopakuje..