Ahojte môže prísť žena o dieťa keď dupe nohami od hnevu či je to nejaka blbosť
blbosť....
to by miesto UPT stačilo ženám dupať len nohami...😉
jasne, že je to pravda. preto chcu zakazat aj potraty, lebo staci sa nasrať, dupnut nohou a mas to za sebou
Ale iba ak dupe do rytmu...🤦
Môže, ale len keď má opätky a dupe na parketách o 5:00 ráno, ideálne v sobotu.
občas mi je do plaču keď čítam niektoré otázky. to snáď ani nemôžeš mysliet vážne.
Nejaka ,,povera"? Lebo ak to tvrdia starsie zeny, berem. Museli si zdvovodnit ze zena potratila.
Ale nie, nemoze z toho potratit
Nie ale dupanie nohou je u dospelej ženy trápne.
Tehotná žena sa má na začiatku tehotenstva vystaviť do sklenenej vitríny. Má sa dať do umelého spánku lebo nemôže mať emócie ,nemôže nič robiť a jesť a musí takto byť až do pôrodu. Dupanie nohami od hnevu u dospelého jedinca je úplne trápne
nie. ale dupajuce zeny od hnevu by ani nemali mat dieta. pretoze sama je ocividne este dietatom. (P.S. ja si to akosi ani neviem predstavit tu situaciu ako si dospela zena dupe od nervov ako 2 rocne dieta)
Niekto sa snazi dostat do Mrenej siene slavy.
@pralinka25 tiež som rozmýšľala ,že kde mohla vidieť tehotnú škôlkarku 😂
ak sa chces zbavit buduceho surodenca, tak neposluchat mamu ti k tomu fakt stacit nebude 😅
To ty si sa pred chvíľou pýtala, či si môžeš dať Devu (ktorá obsahuje alkohol) v tehotenstve?
Ked som si precitala nazov diskusie, ako prve som si predstavila ako nabehne upsvar a odoberie zene dieta, ked od hnevu dupe nohami. Potom som rozmyslala, kto z nich vlastne dupe. Ci matka alebo dieta a zamyslala sa, co je horsia alternativa😂😂😂😂😂
Môj syn zase hovorí, že keď dupeme nohami, príde čert 🤔
Podľa mňa určite.
@pralinka25 esteze len dupe, mohla by sa aj o zem hodit a kopat nohami.😆
Ja skutočne žasnem, že aj takí ľudia sa rozmnožujú🙈
normálna dospelá žena dupe nohami od hnevu? Dnes je tu teda bohatá úroda drbnutých tém...
jasné že môže. ale skôr ju šľahne od jedu zo zlosti než aby potratila 🤦
Len v stepových topánkach alebo tanečných na flamenco.
Papuče sú bezpečné.
O rozum určite.
Ja som to pochopila, ze dieta je na svete a supe, tak ho vezme socialka…. Kam by tie dupajuce deti davali 🤦♀️ … asi bude lepsie citat noviny
Každý mame v hlave kvapalinu niektorý brzdovú. Toto sa môže opýtať tehotná dospela žena prázdniny v plnom prúde. Dôvod prečo dupeš je aký chceš si zlomiť nohu alebo nebodaj pätu až potom zistíš čo je bolesť.
@alickapusinka Myslím že si len niekto robí srandu touto otázkou. Teda dúfam že je to len sranda.
Nechápeme sa.😉To dieťa dupe nohami od nervov,takže ak takú mamu uvidíte s dupajúcim dieťaťom v obchode,nevolajte sociálku,aby oňho neprišla.😀
Autorka, nie, nemôžeš prísť o dieťa, keď dupeš nohou, a dokonca ani vtedy, keď urobíš stojku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, nemôže.