som v 10 tyzdny a 5 dny tehotenstva a som bola na ultrazvuku vcera a povedali mi ze us srdiecko nebije babetku je mozne ze moze zase byt srdiecko
To už srdiečko nebude biť😔 pravdepodobne ťa pošlú na kyretáž..
@3009 ano povedal ze us 2 tyzdne mu nabije srdiecko ale mne prislo velmi zle bola som na pohotovosti v anglicku som a dali mi infuziu a injekcie ale som volala na sk mojmu doktorovi on mi povedal ze mam ist este ras na ultrazvuk ale ja nemam ziadne priznaki ani bolesti ani nekrvacam
@monika1791 ale tiez jedna tu pisala ze tak isto isla k lekarovi a jej povedal ze mu srdiecko nebije a na druhy den isla zase a us bolo vsetko dobre
Ahoj, moja znama lezala v nemocnici, krvacala a srdiecko nebilo. V piatok jej uz mali robit kyretaz, ale kedze doktor v ten den nemohol tak to nechali na pondelok. V pondelok rano na ultrazvuku zistili ze srdiecko bije, co nikto nechapal. Stavaju sa rozne veci. Urcite este raz chod na ultrazvuk.
@minda123 Keďže ti povedal že už 2 týždne nebije tak to znamená že plod je veľkosťou o 2 týždne menší.Volá sa to zamlknutý potrat (MA) žena ani nevie že potratila lebo nie sú žiadne bolesti ani krvácanie len prestane biť srdiečko.Mne sa to tiež stalo..mala som byť v 10tt a prestalo rásť v 7tt lebo mi na poradni zistili že nebije srdiečko.V každom prípade choď ešte na ultrazvuk.Držím palce❤️
@minda123 je mi to velmi luto.. ☹ mojmu prestalo bit v 10 a dcerke v 39 tyzdni .... . ano babatku moze prestat bit srdiecko prakticky kedykolvek. aj par hodin pred porodom, ako u nas.. urobia este kontrolny ultrazvuk a urobia ti kyretaz, teda vycistia maternicu , nie je to bolestive, si uspata, nic necitis, teda okrem tej psychickej bolesti .
no na kyretaz nechod kym neurobia dalsi ultrazvuk, na ktorom sa to nepotvrdi .... tiez ma posielali na kyret, lebo srdiecko v 8 tt nevideli a na druhy den krasne bilo . ( mam zdraveho kraasneho syna )
Mne sa to nikdy nestalo ale mala som 4 potraty a vzdy v 6 tt. Mam uz jedneho synčeka a po nom sa mi to robilo teraz cakam druhe ale kupila som si angelsound ked je babo ze lenivejsie alebo ze malo kope a hýbe sa skontrolujem a ked pocujem ze bije srdiecko som hned spokojna.. Je to dobre mat mamicka sa nestrachuje ci je bábo OK.... Mrzi ma co sa stalo... Priroda to zariada vzdy sama vacsinou
@zafir01 To mi je ľúto😦v tom 39tt to muselo byť hrozné
dakujem vam pekne ze ste mi odpisali aspon strosku mi je lepsie
@monika1791 dakujem bolo veru. A aj po 1,5 roku nepresiel smutok .
@monika1791 dakujem
@minda123 ahoj ako si v tedy dopadla ja som bola u lekára srdiečko bylo a teraz vo štvrtok už srdiečko nebije povedal ze mam prísť v utorok, že občas sa stáva že niesu odozvi a potom môže srdiečko byť môj plod je o týždeň menší vraj mu nebije už týždeň tak neviem co ma čaká ma hnedé vytoky mam lieky tak v utorok uvydim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak naozaj mu nebije, tak už biť nebude a aký postup ti navrhol doktor? Snáď ti len nepovedal, že srdiečko mu nebije a poslal ťa domov?