Ahojte..môže mať sviečka na von zapalena vo vnútri ktorá dosť dymila negativny vplyv na plod? Okno sme otvorili až neskôr a trochu som.z nej kaslala
Som v 14tt
:D
Nadychalo sa dymu 🤦🏻♀️ akože čo by mu malo byť?
Nechápem prečo sa s ňou takto bavíte. Prirodzene sa bojí o dieťa. Sviečky nie sú moc zdravé. Jedine voskové sú ako tak bezpečné.
Tak vonné sviečky obsahujú chemikálie, ale takto jednorazovo je to ok, problém by bol ak by si pracovala vo fabrike na sviečky napr
Manipulacia s otvorenym ohnom v interieri nebezpecna. Ale, ze az tak to som netusila (Plodu sa nic nestalo. Nastastie priroda to vymyslela tak, ze vacsinu skodlivin odfiltruje telo matky)
Zena ved trosku rozmyslaj....akoze ja chapem ze sa bojis o babo to je prirodzene ale neprehaaaanaj.
Priroda nie je debil aby sa plodu nieco stalo z par nadychnuti sviecky...kks zeny fajcia niektore cele tehotenstvo a cuduj sa svete maju zdrave deti...vonku absolvujeme xy zlych vdychov (auta, fabriky a co ja viem co) ....ved kluuud. Si len v 14tt co budes robit do 40tt? Sak o nervy prides. Normalne zi! A fakt menej stresuj✌🏻😊
Nie, babu sa nic nestane. Aspon teda urcite nie zo sviecky. Mozes zit normalne ako predtym.
Keby som mala cas, zacala by som si tie blbe otazky zien v tehotenstve zapisovat a neskor by som to vydala knizne. Myslim, ze by to malo velky uspech 🙂
Náhodou, na kamoškin plod mala sviečka negatívny vplyv. V 34. týždni pri sviečke zaspala a vyhorel im byt. Ona z toho stresu porodila predčasne. Aj ona aj bábo sú OK. V tvojom prípade žiadne nebezpečenstvo nehrozí 🤷♀️.
Ahoj. Ja teda nechcem strasit, ale isla by som k lekarovi, ktory ma kyslikovy pristroj, aby si to predychala. Pripadne ak mas doma inhalator. Tak inhalovat priebezne aspon 2 dni. Splodiny z nie prirodnej voskovej sviecky obsahuju karcinogeny podobne cigaretam / cigaretovemu dymu. Cize je to akokeby si fajcila niekolko hodin. Plus dieta je v 14. Tyzdni - cize najbrutalnejsi vyvin - nervova sustava, cievy, mozog..Nie je to sranda v tomto stadiu vystavit sa takym spalom. Ak nemas doma inhalator tak smer pohotovost, nech ta aspon na hodku dve napoja na kyslik, aby sa telo precistilo, inak si ani nechcem predstavit, co by sa mohlo stat.
@queen_mary vazne? Vazne ma ist na pohotovost, lebo mala zapalenu sviecku? Sanitku nech vola. Prosim autorka chod a napis nam ako to dopadlo, vazne som zvedava
@queen_mary
Keď s hentým príde na pohotovosť, tak ju tam 1. pošlú do psej matere 2. doktori sa začnú smiať a neprestanú 3. naveky sa zapíše do spomienkovej knižky najväčších blbostí s akými tam ľudia prišli a bude v TOP 3, podľa mňa
@yoxinka nechápem prečo,ale mňa ešte stále dokáže prekvapiť,čo všetko sa dokážu opýtať tehotné(!) ženy na MK. Môžem hamburger? Gumička na zápästí? Udreté koleno,lebo skočila na gauč? A teraz sviečka! 👀
Ja som milovník sviecok a od jesene d jari u mna horia takmer denne sviečky...okná zavreté krb horí aj sviečka...som 35tt
@queen_mary to si dufam robis srandu...
@queen_mary Nic v zlom, ale vsetko to co si spomenula sa vyvija priblizne v 6 tyzdni tehotenstva (1 trimester), urcite uz nie v 14, vtedy je uz vsetko definitivne vytvorene a len rastie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
dietatu nie ale tebe evidentne odumrelo mozgove tkanivo, ked sa musis pytat... (sorry)