Ahojte kočky, s priateľom sme sa nedávno pokusili o bábo a zadarilo sa... mešká mi mrcha a mám aj iné príznaky. Podľa všetkého som v 5 t.t. Robila som si 4 testy a všetky mi vyšli pozitívne akurát, že na všetkých bola tá druhá čiarka slabšia. Myslíte, že môže ísť o mimomaternicové tehotenstvo?? U doktorky som zatiaľ nebola, lebo je na dovolenke vráti sa až 7. mája. Sestrička mi ale povedala, že aj jej to tak vyšlo a má 9 ročného chlapčeka... Ale ja sa bojím, lebo tie 4 testy som si robila s odstupom niekoľých dní. Prosím poraďte...
bohuzial ten doma nemam.. 😀 ja len, ze ci je aj taka moznost ze moze ist o MMT... ☹ ci s tym nema niekto skusenosti.
@7lenocka20 to nemas sancu zistit a testy mas vzdy v rannom stadiu take. Vraj ked ta pycha v jednom boku takto mozebyt ale to tiez nic nemusi znamenat. Kamosku steasne pychalo a normalne tehu. Toti povie len gynekolog. Preco hned odzaciatku negativne myslenie??
vieš čo asi preto, že ma zaskočila tá lekárka že je odcestovaná na 3 týždne preč a mne neostáva nič len čakať a popri tom čakaní ma všeličo napadne.. jednoducho potrebujem aby sa vrátila, vyšetrila ma a povedala mi, že všetko je v poriadku.. 🙂 potom budem pokojná a budem si to užívať... ja som proste taká, pokiaľ niečo nemám potrvdené myslím na rôžne varianty. ☹
preco mimomaternicove?ja som mala test negativny v stvrtom tyzdni tehotenstva.je to podla toho,ako rychlo stupa ta latka v moci , ci co to je,ked je zena tehotna.vobec si nemyslim ze to je mimomaternicove tehotenstvo.ak mas ciarku viditelnu,hoci je slabsia si proste normalne tehotna.tak drzim palce aby to bolo vsetko ok.
@7lenocka20 A nemozes ist k inej lekarke? K zastupujucej? Aby si sa zbytocne nestrachovala a mala istotu, ze je vsetko ok. 🙂
aj nad tým už som rozmýšlala, že pôjdem k zastupujúcej... nech mám pokoj.. 🙂
@7lenocka20 ved chod ku inej, to je toho stresu...
@7lenocka20 kolko Ti meska?
asi 11 dni... len pokusali sme sa okolo 29. marca...
@7lenocka20 11 dni je este velmi malicko,navstevu u lekara hned nesur...ma svoj vyznam,ked k nemu pijdes neskor....takto na uzv nemusi byt nic este vidiet,ani gestacny vacok,ani akciu ...a zbytocne budes vystresovana este voiac
dakujem velmi pekne za vase rady... 🙂 upokojili ste ma... ja teda este pockam a snad vsetko dobre dopadne.. 🙂
@7lenocka20 však a doktorku nikto nezastupuje?Musí,tak skoč tam
porad sa s odborníkom na stránke www.poradnagynekologa.sk
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jasne ze zo zaciatku mas slabsiu ciarku. Sama nezistis ci ide o mimomaternicove, jedine ze mas doma ultrazvuk