Ahojte,
môže hlienová zátka odchádzať úplne po malých častiach? Začal mi odtekať akokeby žltý hlien/ podobný soplíku.. doteraz som to nemala, teraz už druhý deň občas niečo take malé vyjde.. užívala som antibiotika vaginálne a neviem či to je z toho nejaký výtok alebo či je to už zátka.. som v 39.týždni.. nie je to s prímesou krvi alebo inak sfarbené, len proste žltý hlien
Som prvorodička, ďakujem😊
Pravdepodobne naozaj tie ATB, tiež sa mi to z nich dialo a nebola som tehotná 🙂
Kazdopadne je to uplne jedno 🙂 si v 39tt a rodit mozes doslova hocikedy ci uz ti zatka odide alebo nie 🍀
Ano mne odchádza 2tyzdne pred pôrodom pomaly postupne
Ahoj mne prvykrat odisla 10 dni pred porodom, stale to bolo bez krvi az 3 dni pred porodom uz ruzova, navecer uz a krvou a myslim den pred porodom vyslo dost vela uz krvavej, na druhy den som aj tak nic necitila, zrazu mi len praskla voda poobede, bola som 38-4.
Presne rovnako to mam aj ja už týždeň akoby žltý sopeľ po kúskoch, Dr mi vravela ze to je zátka, je to dosť otravné lebo furt musím mať vložku preistotu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ano je to zatka, moze to odchadzat bez rodenia aj tyzden, dva postupnesa to sfarbovat dohneda.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Toto asi nebude zátka, skôr tie atb