Môže hlienová zátka odchádzať úplne po malých častiach?

7. nov 2024

Ahojte,

môže hlienová zátka odchádzať úplne po malých častiach? Začal mi odtekať akokeby žltý hlien/ podobný soplíku.. doteraz som to nemala, teraz už druhý deň občas niečo take malé vyjde.. užívala som antibiotika vaginálne a neviem či to je z toho nejaký výtok alebo či je to už zátka.. som v 39.týždni.. nie je to s prímesou krvi alebo inak sfarbené, len proste žltý hlien
Som prvorodička, ďakujem😊

gejb
7. nov 2024

Toto asi nebude zátka, skôr tie atb

masandra
7. nov 2024

Pravdepodobne naozaj tie ATB, tiež sa mi to z nich dialo a nebola som tehotná 🙂

anavixy
7. nov 2024

Kazdopadne je to uplne jedno 🙂 si v 39tt a rodit mozes doslova hocikedy ci uz ti zatka odide alebo nie 🍀

liviiiiii
7. nov 2024

Ano mne odchádza 2tyzdne pred pôrodom pomaly postupne

pato88
7. nov 2024

Ahoj mne prvykrat odisla 10 dni pred porodom, stale to bolo bez krvi az 3 dni pred porodom uz ruzova, navecer uz a krvou a myslim den pred porodom vyslo dost vela uz krvavej, na druhy den som aj tak nic necitila, zrazu mi len praskla voda poobede, bola som 38-4.

luciferka93
8. nov 2024

Presne rovnako to mam aj ja už týždeň akoby žltý sopeľ po kúskoch, Dr mi vravela ze to je zátka, je to dosť otravné lebo furt musím mať vložku preistotu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

jamidea
8. nov 2024

Ano je to zatka, moze to odchadzat bez rodenia aj tyzden, dva postupnesa to sfarbovat dohneda.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre