Ahojte žienky, chcem sa spýtať, či máte takú skúsenosť že vám lekár objavil hematom a zistil ze bábätko narástlo za 10 dni len 3mm?dnes som začala spinit zasa po 4týždňoch,beriem duphaston od začiatku,tak rýchlo k lekárovi a našiel mi 2cm hematom,plodík má 9mm,hrozí mi potrat,tak len ležím a rozmýšľam a modlím sa!máte niekto takú skúsenosť,že hematom ovplyvnil rast bábätka,ako vám to dopadlo?ďakujem
😢 😢
@stella1968 Ahoj, to si v kolkom to? Máte už srdiečko? Držím palce
@sono2 ja ani sama poriadne neviem podľa pm nejaké v 10tt a podľa lekára asi v 8tt,ono je to od začiatku také divné,najskôr mi doktorka čo zastupovala povedala ze to vyzerá na mať,o týždeň sono, vak narástol mal už 20mm,ale bol prázdny a pred 10 dňami bol 6mm plodík so srdieckom
@ematko29 ďakujem moc
@sono2 pardon mmt
@stella1968 ahoj ja som v 8tt+1 a tiez mi včera povedala dok. Ze mam krvnú zrazeninku,dala mi duphaston,tak verim ze to bude v pohode ,držím prsteky
@majka93 ďakujem aj ja tebe veľmi!
No 2cm hematom v 1.trimestri je dost veľký,pokiaľ nalieha na plod tak samozrejme môže ovplyvniť rast plodu.Uvidíš na ďalšej poradni.Hlavne veľa veľa oddychuj.
@8291 veď to je to,pred 10dňami tam žiadny nevidel a dnes....ďakujem
ja som tiez mala hematom a skoncilo to potratom. brala som aj dufaston ale moc nepomohol plod sa prestal vyvijat a nebolo vidiet akciu srdiecka takze tak u mna, ale to nemusi byt tvoj priprad
@nelka1703 na to radšej nemyslím,vlani som 2krát potratila😞
@stella1968 fakt veľa oddychuj,ak pracuješ chod na PN,presne ako píše
@nelka1703 ono sa to môže skončiť potratom.Ale ty to neovplyvniš,duphaston máš a už len oddychovať,to jedine môžeš urobiť.Držim palce
@stella1968 Ja som mala tiež hematóm,neviem už aký veľký,ale krvácala som dosť.Tiež od začiatku mi hovorili,že je strašne malý plod a že mi hrozí potrat.A malá má teraz 3,5 roka.Držím palce aby to aj u vás dobre dopadlo .
Inak aj ja som mala hematóm 1cmx6mm,ale mimo plodu,dost veľa som aj krvacala cerstvou krvou,a na koniec som malú vynosila.
@stella1968 pises ze si 2x potratila a teraz mas hematom, preto sa chcem opytat ci si bola na hematologii ? Podla mna moze tam byt problem, ja som skoro cele tehotenstvo na inj. clexanu. Urcite by ta mal vysetrit hematolog.
@kikus48 ano po tom druhom potrate som bola na hematologii a všetko bolo v poriadku,ja už deti mám,nemala som problémy,vlastne prvé tehotenstvo mi tiež nevyšlo,ale potom žiadne problémy,len teraz máme smolu,ale ja stále myslím pozitívne,aspoň sa snažím,nádej zomiera posledna
@stella1968 drzim palce velmi
Pri tej tretej dcerke som v 5tyzdni zacala pred poradnou spinit.na poradni mi predpisala doktorka duphaston a ascorutin.plodik bolo vidno taky minipidi.lezala som dva tyzdne.Kde bola zrazenina a aka velka to neviem.radsej som sa nepytala.Lekarka sa ,ale tvarila velmi vazne.Bolo vidno,ze to vobec nieje dobre.O 2tyzdne tam uz vobec nebola ta zrazenina a babetko bolo ok.Ja som si aj predstavovala ako sa ta zrazenina zmensuje ked som lezala.Drzim velmi silno palce.
Dievčence moc vám ďakujem za povzbudivé slová,viem ze bude ako má byt a je krásne že ste to mnohé ustáli,dúfam že budem patriť k vám! 💗
@stella1968 hlavne lezat,nech ti manzel nakupi,nevar nerob nic.dovolene mas len wc.A citaj,alebo pozeraj telku ,surfuj po nete a zamestnaj mysel.ja som lezala a 2starsie deti okolo mna behali uz sice jedna mala 8rokov a druha 4,ale dalo sa.
Hlavne oddychuj, skús myšlienky sústrediť na niečo iné, aj keď je to veľmi ťažké. Verim, že všetko dopadne dobre a za pár mesiacov mate krpceka doma. Veľa šťastia.
Tak babulky je koniec idú má čistiť,ráno som začala krvácať a je to moc rozbehnuté.Tak vám všetkým držím palce,aby vám vaše Tehulkovanie dopadlo lepšie ako mne
@stella1968 to mi je luto
@stella1968 och velmi mi je to luto.drz sa 😢😢😢
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No moze to ovplivnit.ja som mala hematom v poslednom tehu,2tyzdne som polezala a zmyzol.moze to byt dobre,len lez a naozaj nic nerob.drzim prsty.