Môže Femibion 1 spôsobiť nevoľnosti?

gaba029
8. mar 2025

Ahojte, nebývalo vám náhodou z femibionu 1 zle? Mávam nevoľnosti od začiatku, včera mi bolo konečne dobre, večer som si dala femibion lebo cez deň som zabudla a do polhodiny som vracala a celú noc ma preháňalo.... Premýšľam, či to nemôže byť fakt tými vitamínmi 😶

k47
8. mar 2025

Vysaď, uvidíš. Sú to "len" vitamíny, párdňová pauza ti neublíži.

k47
8. mar 2025

Mne nepomohlo vysadiť, bolo mi zle pár mesiacov s nimi aj bez nich 🫣.

gaba029
autor
8. mar 2025

@k47 skúsim veru, už som zúfalá z tých nevoľnosti 😶😶

mauduska
8. mar 2025

Mne z nich teda bolo zle, jediné razy, čo som sa skoro povracala bolo z nich. Dvakrát za celé tehotenstvo som objímala záchod a to do 10 minút potom, ako som si ich dala na lačno. Celkovo ma z nich bolel žalúdok. Potom som prešla na Yarilo a tie boli fajn 🙂

nevenka
8. mar 2025

@mauduska joooj, Yarilo, mne zas bolo zle z nich, ten rybi olej v nich, fuj, este teraz, ked si spomeniem. Ale nezvracala som, mam dost silny zaludok, ale tazko mi.bolo ako keby som celu kravu zozrala 😅

lavender94
8. mar 2025

Su to takmer všetky vitamíny a minerály natlačené do malej tabletky. Áno môže to spôsobiť nevoľnosť, je to ťažké od žalúdka a a telo ma čo robiť aby to spracovalo. Mne tiež niektoré minerály nerobia dobre. A femibion som ani nemohla, musela som si doplnky rozdeliť do štyroch až piatich denných dôb a užívať to oddelene. Vysadíš a uvidíš.

autumm
8. mar 2025

Áno môže. Aj mne z nich bolo nevolno

kiki68
8. mar 2025

Mne z toho bolo zle teda, v tomto tehu uz som ho nebrala. Ine vit mi to nerobili

svetlonos
8. mar 2025

@gaba029
môže. Mbe neboli ale iné mamy aj sestra v nemocnici to spomenuli, že im teda bolo.

svetlonos
8. mar 2025

@gaba029
Nahradili obyčajnými vitamínmi pre tehotné ženy dm, tie boli super.

luciik2111
12. mar 2025

@svetlonos ktoré presne vitamíny prosím?

svetlonos
13. mar 2025

@luciik2111
Femi Baby

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre