Namerala som si teplotu 37,8, sem tam prejde mnou zimnica a toto teplo ma ubíja. Som v 19tt + 6. Môže byť príčina prehriatie organizmu? V izbách máme 26 - 32 stupňov. Môžem (mám) si niečo dať?
no ja som pomali v 18 tt a vzdy mam okolo 36.5 ...
Takže podla mna to je tym že si často na slnku,,
Takze sup do tiena a hned to bude lepsie.,..
Ja som denne na slnku max 10-15 min ..... ostatok.som v tieni....a ked mi je teplo...tak sa ostriekam rozprasovacom so studenou vodov (ked sme doma na zahrade) ....a ak nie tak aspon na zili na zapasti pustim studenu vodu 🙂
Ale urcite to neni same od seba a este aj zimnica .... to by cernosi v afrike mali teplotu tela 45 stupnov 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dedinka123 je zaujimave ako sa v tychto poslednych dnoch rapidne mnozia otazky....37,8....38....37, nieco.....ziadne ine priznaky....co to je? preco? pohotovost?
( ta pohotovost nepatrila tebe)
teplota do 38 je uplne normalna.....nad 37 je trosku zvysena, ale stale ok.....ak mate v izbach tak teplo a vonku este horucejsie a si tehotna je uplne prirodzene, ze sa tvoje telo prehreje.....ak ti do rana teplota normalne klesne, neries to.....ak stupne, potom samozrejme ries....resp.ak sa pridaju ine priznaky