Ahojte gynekológ ma poslal na infekčné ze mi vyšiel cytomegalovirus lGg pozitívne mala som 391.Na infekčnom mi zobral krv na kontrolu a tam mu vyšiel cytomegalovirus negatívny len mi povedal že mononukleoza mi vyšla pozitívna dnes som bola zas na infekčnom a povedal mi ze sa prebrala vo mne ta infekcia tak mi zas zobral krv a povedal ze podľa toho aké prídu výsledky tak ze bude pokračovať že sa mám pripraviť ze možno pôjdem na odber plodovej vody. Mala ste niektorá takú podobnú skúsenosť lebo sa fakt bojím co ma čaká a hlavne o bábo. Ďakujem
@anjelicek26 nie je pravda 😉
@monca2332 Mononukleoza nie je v tehu problem, nie je to nic moc, lebo mozes byt paradne vypluta, to si nevies predstavit. Ale teda nema ziadne riziko pre babo, co bohuzial nie je pravda napriklad pri toxoplazmoze alebo CMV. Takze by som povedala, ze ta mononukleoza by bola celkom "vyhra"
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Oboje v tehu je nedobre co ti poviem :( Teraz nema zmysel spekulovat, pockaj si na to, co ti povie lekar.