Moze cesnak v tehotenstve znizit tlak az tak, ze mi v noci bolo na odpadnutie? Normalne mam tlak do 120/80, vecer 115/70 a dala som si cesnakovu natierku.
Hmmm, od prirody mam nizsi tlak. V tehotenstve mi cesnak celkom chutil, ale nemala som po nom taketo stavy.
115/70 nie je zly tlak. ja ked som bola tehu na zaciatku som byvala dost chora asi od 15 tyzdna som zacala vecer jest strucik cesnaku (kazdy den) a s tlakom som problem nemala. ani chora som uz potom nebola
to nie je nízky tlak..ja mávam 80/60 a závrate mávam skoro celé dni
nedala si si na noc magnézium? to znižuje tlak..ale táto tvoja hodnota nie je nízka...skôr to bolo asi z niečoho iného.
ano cenasnak znizuje tlak ... ale to co si napisala je fakt super tlak...
nebola si naopak hladna? mne bolo na odpadnutie (resp. je) ked som hladna... tiez mam nizky tlak, ale pri cesnaku som v pohode... skor magnezium znizuje tlak..a dost...
Ja som mávala tlak 105/65 a to ma hadzalo späť ráno do postele. Mne robil cesnak divy a aj to co si napísala. Aj bolesť hlavy, tocaky, ...
ano samozrejme, po cesnaku sa tlak zvykne znizit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
v tej nátierke zase toľko cesnaku nie je, nepila si náhodou menej počas dňa?