Ahojte dievcata. Idem si pre radu, ci stresovat... Som v cca 11tt a vcera som zacala krvacat. Stalo sa to rano, vyslo zo mna dost krvi a od vtedy nic. Len take tmave spinenie po vycikani.... Na pohotovost ani k lekarke som sa bohuzial nedostala...
@ivik4 jednoducho, nemam jedno dieta a jednoducho sa nedalo
Dosť hazard s vlastným zdravím
Snáď ten čo ti tie deti robí, nie je riaditel zemegule, že si nedokáže vziat volno aby si mihla ísť k lekárke
Tak skus dnes na pohotovosť, ja keď som mala hnede špinenie som potratila..to bolo druhe tehotenstvo.pri prvom som mala ms normalne na čas 3mes aj s bolesťami a mam 22r dceru
Pravdepodobne to bol hmatom, ale prosím ťa, čo najskôr utekaj na pohotovosť, keď aj s dieťaťom, nech ťa pozrú 🙏 môže ísť o život bábätka, ale aj o tvoj. Keď je všetko OK, môžeš odmietnuť hospitalizáciu, nasadiť duphaston a magnezko vieš aj doma, ale prosím ťa, daj sa čeknúť 🙏
@ildiko36 vies beriem to aj tak, ze ci sa ma udrzat, tak zostane a ci je nieco v neporiadku, tak to priroda zariadi.... Ani brucho ma neboli ani nic.
tak ja by som urcite k lekarovi/na pohotovost sla ale ked ty mas pocit, ze v pohode a netreba, tak vlastne neviem aku radu alebo reakciu ocakavas
Tak ked mas taku filozofiu naco tu pises? Ked vlastne ani nestresujes ked sa neudrzi?🤦♀️To Vazne?!!
Ked to tak beries ci sa dieta udrzi alebo nie budiš, ale mas zodpovednost za deti ktore uz su na svete takze by si mala davat pozor aspon na seba . Kvoli nim 🙄
Ani mna brucho nebolelo a presne som krvacala ako Ty a potom spinila ale ja som do nemocky sla a ano bol to potrat
@bambieblue aj si ta tam nechali?
Moze to byt stara menstruacna krv, aj mne sa to stalo. Dr mi povedal, ze je to velmi velmi caste. Upokoj sa daj si magnezium a pri najblizsej prilezitosti chod na kontrolu. Kludne aj vecer na pohotovost, alebo urgent. Vysetria ta urcite. Magnerot (magnezium) odporucam brat pocas tehotenstva pomaha predchadzat predcasnemu porodu. Nie je ziadny extra dovod na paniku, je to stara krv ktora sa teraz uvolnila. Urcite je babatko v poriadku.
@juliacenc a myslis, ze by som mohla pockat az do stvrtka? Vtedy mam kontrolu alebo aspon do utorka? By som zasla ku doktorke skor.... Na tu pohotovost naozaj ist nechcem🙁
Však je to tak že ty si to dieťa až tak nejak extra nechcela a neplánovala?
Chod hned ako budes moct, aby si vedela ze je naozaj vsetko v poriadku. V tehotenstve na nic necakaj. Nikdy nevies co sa moze stat… na pohotovosti ti urcite problemi robit nebudu nemusis mat ziadne obavy tam ist.
V prvom trimestri je všetko na prírode, tak ako píšeš udrží sa ale neudrží a nič to neovplyvní. Ani lekár, ani lieky, ani hormóny ...čo sa týka teba, tak ak nechceš ísť na pohotovosť, tak sa sleduj. Či nemáš bolesti, či nekrvacas, nespiniš, alebo či nemáš teplotu. Mnoho žien prežije zamlčany potrat a niekoľko dní alebo týždňov v sebe nosí odumrety plod a nič sa nedeje. Ale zas niekedy je to rýchle a hneď môže začať zápal a otrava krvi. Takže sa sleduj a uvidíš, či treba urgentne utekať na pohotovosť alebo či do utorka vydržíš. Prajem ti všetko dobré 🙂
ohrozujes aj svoje zdravie, nie len babatka a v konecnom dosledku ak sa ti nieco stane tak aj svoje ostatne deti... ak ostanu bez matky nastalo....
@buberova vobec, prave naopak. Babatko sme chceli, planovali a sme radi, ze sa to podarilo. Len sa nam strasne skomplikoval zivot a naozaj nemozem lezat v nemocnici. Samozrejme, ak nebude ina moznost, samozrejme pojdem.
@patus_2 nemam ani bolesti, krce, nic. Nemam ani teplotu. Len po vycikani mam tmave spinenie, ako ked konci menzes
Zena, prepana! Ked ta zrazi autobus, tak tiez vstanes, oprasis sa a pojdes domov s tym, ze "nemozem si dovolit ist do nemocnice" ?
Ide o zivot! Aky vacsi dovod este moze byt, aby si naklusala k dr??
Neblbni a chod na pohotovost. To nemas,ziadnu rodinu? Kamaratky? Susedu. Kde zijes na Marse? Prepac, ale neverim, ze ak by si sla za susedou ci znamou a povedala jej ze potrebujes ist na pohotovost tak ti odmietnu postrazit deti. A kde je manzel? Z kazdej sluzobky sa odist. Moze ist o zamlknuty potrat. Babo moze byt uz v "rozklade". Mozes dostat otravu krvy, ved mate spolocny krvny obeh. Ale babo je dufam ok. Tak chod.
@elizabet173 myslim ze to je troska iny problem
Choď ku gyn. a nie na pohotovosť, keď nechceš byť hospitalizovana
@zuzinka888 akože môže mať aj rakovinu, ale bežne telo zvladne potrat (ak vôbec)aj samé
@elizabet173 o mimomaternicove urcite nejde
@bluka2 najradsej by som pockala do toho utorka. Teraz mam vsak strach z toho co pisali baby
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Akoze si sa od vcera rana nedostala nikam ? 😱
No samozrejme ze mas dovod stresovat