Močenie v tehotenstve

14. nov 2022

Ahojte,, chcem sa opýtať baby, či vy ste nemali problém s močením v tehotenstve. Ja som v 5 mesiaci a mám slabý prúd moču.. Strašne mi treba cikať a keď sadnem na wc ta vycikám málo a takým slabým prúdom.. Inokedy keď mi trebalo dlho cikať ta som cikala strašne silno a dlho. Ja to nechápem. Minulý týždeň som bola u urológa kvôli obličkam. Aj ma cievkovali tak nemyslím že by mal byť problém v tom, že som prechladnutá alebo niečo

marticka85po
14. nov 2022

Tiez som to mala asi od polovice tehotenstva do konca tehotenstva.dcerka bola dolu hlavou otocena a tlacila na mechur.prud mocu bol slaby

autor
14. nov 2022

@marticka85po takže to môže súvisieť s tehotenstvom. Už som sa zľakla lebo som mala aj krv v moči, aj prechladnutá som bola, aj kamene som mala za toto tehotenstvo tak som sa bála že by zase to bolo niečo s tým spoločné.. Ale keďže u urologa bola všetko ok tak som si to nevedela vysvetliť

marticka85po
14. nov 2022

Ak si mala kamene a aj krv v moci tak mozno je to nejaky urologicky problem.ale ja som to mala tak ako popisujes ze slaby prud a chodila som castejsie na wc.ako to klasicky byva v tehotenstve

autor
14. nov 2022

@marticka85po ale potom by na vyšetrení asi urológovi niečo nesedelo. Mne povedal že mám moč čistý ako ľalia a všetko je ok.. Zato som to začala pripisovať tehotenstvu

marticka85po
14. nov 2022

Tak potom je to tehotenstvom

monismie
14. nov 2022

ak je krv v moci, tak to jednoznacne nebude tehotenstvom. ale problemy s cikanim vseobecne som pocas tehotenstva mala, to ano. ale krv nie, to vobec, to znaci nejaky vaznejsi urologicky problem.

autor
14. nov 2022

@monismie ale veď píšem že už nemám

zuzi0911
14. nov 2022

Mam to aj ja...
Mam aj problém so zápchou...čiže ak sa mi podarí ist na wc tak aj prúd moču sa mi zrýchli...
Čiže všetko aj drobcek tlači na mechúr...pokiaľ ta nepali ,nereze ATS malo by to byt ôk.

autor
14. nov 2022

@zuzi0911 ja so zápchou nemám problém, ale je teda asi možné že mi niečo tlačí na mechúr a preto to ide ťažšie

autor
14. nov 2022

@zuzi0911 a v ktorom týždni si?

zuzi0911
14. nov 2022

21tt ...áno aj bábätko tlači...

nevenka
14. nov 2022

@marticka85po ja mam toto tiez - v tretom som to mala a teraz tiez, cakam dieta cislo 4 a niekedy je to lepsie, niekedy horsie, ale otocene obe dost skoro a vacsinou stale dole hlavkou.

marticka85po
14. nov 2022

@nevenka u mna to bolo najhorsie v noci,som sla aj 20krat. Ale kedze sa mi narodila 5kilova dcerka tak uz tomu rozumiem 🤣🤣🤣 niet nad ten skvely pocit po porode ist sa vycikat. ked som sla prvykrat po porode cikat tak prud bol uz silny a mozno aj 3minuty to slo zo mna. 😁 To bola ulava

autor
14. nov 2022

@marticka85po u mňa je to v noci tiež otrasné.. Tých 15 krát idem aj ja.. Je to strašne otravné 🙄

marticka85po
14. nov 2022

Neboj sa.hned v den porodu to prejde. Ale ano je to dost otravne skoro pol dna presediet na wc.niekedy ani velmi som sa nevzdalovala z domu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre