Miznúce príznaky a slabé krče v podbrušku

29. jan 2024

Ahojte.. prichádzam po skúsenosti.. 9+1 tt momentálne. Na UTZ som bola 7+5 a bolo všetko ok, bábätko zodpovedalo veľkosťou a bola aj riadna akcia srdiečka. Ten týždeň (7+0) mi začalo byť nevoľno, napinalo ma na zvracanie i keď som nezvracala ale bolo mi parádne zle. Prsia ma tak boleli, ako keby mi do nich boxovali. Prišiel deviaty týždeň a od 8+2 som sa zobudila plná energie, žiadne nevoľnosti, prsia v pohodicke (boleli ale o 70% menej ako pred tym) a takto to ide od dnešného dňa. Prestalo mi byť zle a aj bolesť pŕs je znesiteľná.. niečo ako pred MS. OD včera večera sa mi pridali MS krče. Také tie uplne slabulinké ako ked čakáte MS a ozvú sa Vám slabé krče cca 1-2 dni pred vypuknutím menštruácie. Na kontrolu idem tento tyžden vo štvrtok. Veľmi sa bojím, že niečo nie je ok. Som po MA - zamĺknutom potrate. Toto tehotenstvo mám označené ako rizikové a beriem 2x denne progestelle. Prosím Vás, ste tu niektorá, ktorá to mala rovnako a dopadlo všetko dobre?? alebo sa mám začať obávať?

maria535
29. jan 2024

Zdravim neda mi nezareagovat… pozeram ze sme na tom rovnako ja som minuly rok tiez po Ma v 13tt.. teraz som podla vsetkeho 7-8tt, pred dvoma tyzdnami som bola u lekarky hovorila mi ze to vyzera na 5-6 tt ale bolo vidiet len malinku bublinku.. tiez beriem 2x denne progesteron a v stredu ma caka kontrola..velmi vam asi nepomozem lebo priznaky citim nevolnost sem tam ale prsia a podbrusko stale tak sa aspon takto ukludnujem aj ked mam velke obavy z tej dalsej kontroly..myslim ze vsetky co sme si presli stratou tak su obavy velke😔v ktorom tyzdni ste mali MA? ..drzim vam palce nech to je vsetko v poriadku 🙏🏻

autor
29. jan 2024

@maria535 je mi naozaj luto.. a hlavne vsetkych zien, ktore si týmto museli prejst a ostať skeptická už asi navzdy. Mne v predošlom tehotenstve zomrelo embryo niekedy 5-6tt, veľmi skoro a hcg mi stupalo a kyret mi robili az v 9 tt. ale teraz je to iné, videla som bábo, pekne rastie, srdiečko bije.. a ja sa tak bojím a tak sa sledujem ako jastrab.

cookie29
29. jan 2024

Ahoj, tento tyzden byva kriticky, lebo sa vyvaraju organy. Ja som prisla o babatko 2krat v tomto obdobi. A zaroven v tomto tyzdni zacina klesat HCG a maternica sa roztahuje. Takze vymiznutie priznakov moze byt uplne normalne ako aj slabe bolesti. Drzim palce

maria535
29. jan 2024

no presne clovek sa nonstop sleduje😔..mne robili kyret tiez ale zle ma vycistili tak tyzden na to znova hospitalizacia kde ma docistovali misoprostolom..a mesiac po tom ako som sa uz ako tak dala dokopy tak mi zistili nalez na krcku tak rovno na konizaciu..takze som teraz rizikova dvojnasobne …verim ale ze to teraz dopadne dobre 🙏🏻dufam ze v stredu uz bude pekne vidno ❤️ ako bije a budem zas o nieco kludnejsia

maria535
29. jan 2024

@cookie29 a podarilo sa vam nakoniec ?

simona20201309
29. jan 2024

Bud v kľude. Nie sú fo menstruacne kŕče, ale rozťahovanie maternice. Bolesti sú veľmi podobné predmenstruacnym bolestiam. Sem tam pichne, Sem tam potiahne. Mysli pozitívne a držím prsty

cookie29
29. jan 2024

@maria535 ano ale bolo to na psychiatriu. Tusim som sa realne zacala tesit minimum okolo 6mesiaca a aj to len velmi opatrnucko....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre