Migréna v prvom trimesrti tehotenstva

sarah
27. dec 2021

Ahojte, som momantalne v 11 týždni tehotenstva, mávam silne migrény spánok voda a podobne nepomáhajú v migrenach nedokážem ani zaspať naozaj sa nedajú vydržať. Raz som už spontánne potratila v 7tt síce som vtedy lieky nebrala ale nechcem aby sa to zopakovalo zo začiatku som migrény nebrala ale posledné dva týždne sa naozaj nedajú vydržať. Viete mi prosím poradiť ako to zvládnuť čo si dať? Nechcem aby niečo bábätku ublížilo

0silvia0
27. dec 2021

@sarah mne pred 20timi rokmi odporucali v tehotenstve na migreny tigriu mast. Mozno je aj nieco vhodnejsie...
https://www.lekarenstm.sk/sk/detail/tigria-cins...

marticka85po
27. dec 2021

Mala som v 1.aj v 2.trimestri migreny niekolkodnove stupnujuce sa,niekedy nepomohol ani paralen 3x1 tak som dala brufen 200mg jednorazovo aj ked to neodporucaju. Teraz v 3.trimestri sa mi to ukludnilo. Pred tehotenstvom som migreny nemavala.Ak mas moznost tak zalahnut potriet celo a zahlavie Alpou a studeny obklad

panda21
27. dec 2021

Ja som rovnaký týždeň a rovnaký problém riesim už 3 týždne. Mne pomáha iba gelove chladiace vrecko na pravý spánok, lebo tam mi ide oko vystreliť a alpa krem na spanky vmasirovat. Kedysi mi pomahala aj tma, ticho a spánok ale to je dávna bezdetná minulosť 🙈

jexica
27. dec 2021

mala som tyzden som trpela
v migrnach nic nepomohlo len vydrzat vzdy to po prvom trimestri ustupilo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre