Migréna v 13. týždni. Čo mi pomôže?

bartaloska
26. aug 2013

Som v 13. týždni a mávám strašné migrény.....viete mi niečo odporučiť? U lekára som už bola dal mi kvapky, ale nepomáhajú. Migréna mi trvá aj dva dni..

skvele
26. aug 2013

ja som mavala tiez hrozne bolesti hlavy, sem tam som si supla panadol, ked som uz mala toho plne zuby. Ale urcite ma hlava bolievala z duphastonu, ak som si nepomylila nazov tych tabletiek. Ked som ho prestala brat to skoncilo. Takze ak ho beries, je to mozna pricina.

helsinka
26. aug 2013

čo pomôže? no pravdu povediac nič! ja som mala tieto migrény tiež, lekárka mi odporučila dať si jeden paralen (čo mi teda nezabralo, ako aj môže na takú riadne rozbehnutú migrénu . . .). Skús studené obklady na čelo, zatemniť, odhlučniť a spať . . . teda mne zabralo len to a čakať, ono to prejde, od toho šiesteho mi tieto problémy prestali . . .

gitusa23
26. aug 2013

ja som kobinovala Kosmin-proti migrene - masticku a paralenom. 🙂 a hlavne si davam kosmin, uz ked citim zaciatok bolesti.

mirkami7
26. aug 2013

Robil vám lekár krvný obraz? Ja som mala migrény a točila sa mi hlava,sú to aj príznaky nedostatku železa.

lenok
26. aug 2013

Ja som mavala na zaciatku tehu migreny a dr. mi predpisal cipky Torecan... vzdy mi zabrali.... nic do zaludka, ale do konecnika

detskeoblecko
26. aug 2013

hlavne vela vela pit..najlepsie voda s citronom, ta pomohla vzdy

jul11
26. aug 2013

Ahoj,poznam.treba pravidelne jest a pit. mozes si dat tabletky na baze paracetamolu,nie ibuprofenu. takze mozes Paralen, Panadol. panadol mozes ultra aj panadol extra. bola som pred otehotnenim na konzultacii u doktorky farmacie v nemocnici,ktora sa zaobera kombinaciami,neziaducimi ucinkami a podobne.
Torecan je skor na tehotensku nevolnost, je dobry,pomaha.

helena2248
26. aug 2013

ahoj, mne gynekológ poradil v tehotenstve žmiešať kávu napoly s kolou a celkom mi to pomáhalo 🙂

carie32
26. aug 2013

tak to s tebou veľmi súcitím, lebo aj mňa trápili migrény prvé tri mesiace... a môžeš si dať akurát panadol... to je všetko, čo sa môže dať...

zuzimino
26. aug 2013

Taktiež mi začali až počas tehotenstva migrény. Doktorka mi poradila jedine paralen, čo mi nepomáhalo. Muselo mi to len same prejsť. Skúšala som všetko. Aj som bola hospitalizovaná, v nemocnici mi dali len magnézium a železo. Čo mi teda viac zaťažilo žalúdok. V nemocnici mi tehuľky odporučili hroznový cukor a ten mi to trocha utlmoval . Odvtedy ako som vedela,že mi ide migréna som si dala hroznový cukor a celkom to zabralo. Inak len vydržať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre