Ahojte. Je tu niekto, kto má strasňú migrénu? Som v 10tt, nikdy som nemala takúto bolesť hlavy, ale posledné 2dni to je neskutočné😫😫 čo vám pomohlo?
Mne len studene obklady.. v 14tt som dostala herpes a potom som mala tri dni migreny.. lezala som so studenym uterakom na hlave a zavretymi ocami.. zmizlo to po troch dnoch.. inak v tehu sa mi castejsie objavuju bolesti hlavy
mala som. V prvom som trpela a neuzivala ziadne lieky,v druhom tehotenstve som uzivala paralen/ panadol - uz ked som videla, ze to smeruje na migrenu, hned som si ho dala a bolo to lepsie.
Ja mám migrény od mojich 10tich rokov (teraz mám 34r). Mala som ich na začiatku tehu a potom keď som porodila. Asi kvôli tomu, že hormóny na začiatku stúpali a potom to kleslo. No po obidvoch tehotenstvách sa mi migrény zhoršili, už mi ani obyčajné lieky na bolesť nefungujú. Počas tehu mi doktorka povedala, že si môžem dať paralen. No to mne vôbec nezaberá, tak som to proste musela doslova pretrpieť. Nepomáhala ani tma, spať sa mi nedalo, no hrôza a des.
ja som mala asi 2x v tehotenstve v prvom trimestri. Nedalo sa to vydrzat mala som pocit ze mi vystreli mozog z hlavy. Dala som si polku paralenu a az som sa cudovala ze ta polka zabrala a mne sa velmi ulavilo a hned som aj zaspala. Takze kludne si daj paralen, panadol snad zaberu...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som mala migreny cele tehu, pri oboch deťoch a nepomohlo mi prakticky nic dlhodobo..lieky som nebrala...skusala som vsetko co google vyplul, napríklad zo zufalstva kavu s citronom - to im ale "chutilo"...zaberalo vsetko len chvilu či uz obklady, matovy olej na spanky a vsetky tieto babske rady ..potom som zacala chodit castokrat uz s migrenou rozbehnutou na masaze pre tehu, kde mi masiroval krcnu chrbticu...ale odskákala som si veru svoju, tak ti prajem vela sily a nech to cim skor prejde..