Ahojte dievčatá.Som v 11tom týždni a už asi 6 ty týždeň mi je neskutočne zle každý jeden deň .Ráno sa zobudzam s migrénou,cez deň mám silnú migrénu,bolesť žalúdka ako po opici celý deň,zároveň ako by som mala v žalúdku termity,musím stále jesť,keď nejem hodinu príde mi neskutočne zle až na odpadnutie,pomedzi to pijem stále len sódu bikarbónu,lebo nič iné mi nepomáha zahasit smäd a zároveň mi pomôže trošku od bolesti žalúdka .Prvé tehotenstvo bolo úžasné, ani som nevedela,že som tehotná,tak som sa tešila,keď budem znova a miesto toho sa sústredím len na bolesti a nezvládal nič iné robiť.Von nemôžem ísť pretože zaspím po ceste,neviem zniesť ani 10 minut návštevu,pretože mám migrénu a je mi zle.neviem pozerať tv,lebo ma bolí hlava ani čítať knihu.Uz 5 ty týždeň spím sama,pretože partner sa v noci budí a presadzuje a ja som potom nemohla spať a mala ešte väčšie bolesti .Momentálne som akokeby na samotke 😔stále sama v izbe pretože neviem s nikým tráviť čas,jedine so synom keď sa učíme alebo chvíľky rozprávame.Cakam kedy to prejde,ale stále nič.Byvalo ,alebo býva aj Van počas tehotenstva takto zle?že ste museli byť úplne samé?bojím sa či so mnou je všetko v poriadku,alebo sa niečo deje zlé ,alebo to je normálne.
@dominikak4 ja mám to isté,stále pocit pokazeného žalúdka už druhý týždeň,cítim normálne toxíny v sebe ..ale neviem asi pokazený žalúdok to nebude
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bohužiaľ aj ja mávam v tomto tehotenstve migrény,tá bolesť mi ani tak nevadí, ale ja keď prichádza prestanem vidieť na cca 20 minút na jedno oko a z toho mám paniku, to je fakt nepríjemné....neurologička povedala, že je to tá hormonálna disbalancia a po prvom trimestri by sa to malo upokojiť, tak ja v to dúfam.....občas mi príde na vracanie, teraz ma dva dni bolelo brucho ako keď zješ niečo pokazené a neviem či to bolo tehotenstvom alebo som ozaj niečo zjedla, ale nezdá sa mi, dávam si pozor na to čo jem. Tehotenstvo je veľmi náročné na organizmus ženy, neboj všetko prejde.