Mierne pobolievanie na pravej strane brucha v 15. týždni

cherset
26. máj 2014

Som v 15tt a už niekoľko dní pociťujem mierne pobolievanie na pravej strane brucha (vlastne ani neviem či to môžem nazvať pobolievanie, jednoducho tú pravú stranu pociťujem viac), slepé črevo mám vybraté a tiež by som nepovedala že je to bolesť vajecnika - nie je to ani pichanie, ani rezanie, len taký ako keby veľmi mierny tlak. Chcem sa spýtať - mala to niektorá z vás? Čo to nakoniec bolo?

bosoriak
26. máj 2014

@cherset Ak to aj niektora mala, nemusi to byt to iste, co mas ty. Pri poradni to spomen lekarovi. V tehotenstve velakrat pobolieva, taha, tlaci vselico okolo maternice, lebo sa prisposobuje rastucemu dietatu. Nemusi to byt nic, ale bez ultrazvuku ti to nikto nepovie naisto.

monicm
26. máj 2014

@cherset presne ako písala bosoriak,v tehu je bežné,že občas niečo bolí,pichá,tlačí,občas aj všetko naraz a občas aj dlho.všetko sa mení a prispôsobuje a to je sem-tam nepríjemné až bolestivé.ak máš strach,radšej zájdi k dr. a určite to spomeň pri najbližšej poradni,ale mne na tieto reči vždy dr. povedal,je to normálne,všetko je v poriadku (samozrejme po vyšetrení,myslím klasickom)

sjuzan77
26. máj 2014

@cherset tak, ako ti pisali dievcata, moze to byt sposobene tym, ze sa roztahuje maternica, dieta rastie a musi si spravit miesto 😉 pokial nemas ine tazkosti, ako napr. spinenie, tak by to malo byt ok. Pri najblizsej poradni to spomen lekarovi, pripadne ho kontaktuj telefonicky - pre klud duse 😉

miamia3
26. máj 2014

@cherset ahoj, ja som pri každom tehu riešila či nemám zápal, slepák, bolievalo ma brucho tak, že som sa na to budievala. Teraz to mávam zas. Vždy to trvá niekoľko hodín, alebo zo 2-3 dni, potom to prejde. Minulý týžden som mala podozrenie na slepák 2 dni, potom to samé prešlo. Ale spomeniem to na poradni tiež ..

cherset
autor
27. máj 2014

@bosoriak
@monicm
@sjuzan77
@miamia3 ďakujem vám za odpovede. Ja viem že u každej ženy je to iné, ale vždy má upokojí keď napr. tu na fóre zistím, že podobné problémy majú aj ostatné babule a nechcem stresovat kvôli všetkému. No nakoniec mi to aj tak nedalo a zbehla som k doktorovi, všetko vyzerá byť v poriadku. Je možné, že to mám práve kvôli tomu vyoperovanemu slepáku, resp. kvôli jazve a možným zrastom.

jellinga
27. máj 2014

@cherset treba sa opytat lekara,moze to byt aj oblicka, co je v tehotenstve celkom bezne, ale najlepsie nech ta pozrie odbornik...

sjuzan77
28. máj 2014

@cherset neboj sa, vsetko bude ok, take tie drobne stresy k tehotenstvu asi patria, o to viac, ked je zena prvorodicka, vtedy je pre nu vsetko nove 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre