Dobry chcela by som sa informovat mam 9 tt mam mierne krvacanie skor take spinenie jak som tu citala nechcem ist na pohotovost lebo lekari su tu hrozny no viac nez hrozny neviete mi poradit co mam robit ci je to normalne alebo ?
@devil085012 Podľa mňa ide teraz skor o to bábo ako o lekárov či sú hrozný,ja by som každopádne šla určite nech to skontrolujú 🙂
Tvoja gramatika je tiež hrozna. Takze sa zbal a chod na pohotovosť. Možno budeš prekvapená, ale hrozní lekári ti pomôžu zachranit tehotenstvo
No neviem, keď lekári sú ,,viac než hrozný,, raď sa radšej s cudzími ženami na fóre...🤦♀️ Hádam aj odrodíš sama doma v pohode, nie pri tých hrôzostrašných lekároch 🤨
Ježiš mariooo.. veď dvihni zadok a choď na pohotovosť, za mňa krvácanie a ani špinenenie nie je ok,daj sa skontrolovať a na doktorov sa z vysoka..vieš čo
Ja som tak spinila, šla som lebo to nie je dobre q o bábo som prišla. Pri prvom potrate som krvacala ale pri druhom len spinila a to bolo v 11tt babo bolo veľké na 9tt. Radšej ísť aj keď je neviem aký kreten a zbytočne ako si to potom vyčítať. Pri prvom mi dávali lieky na zastavenie krvácania ale nepomohlo nič.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@devil085012 pohotovosť, radšej pretrpieť “hrozných” lekárov, ako potom niečo ľutovať, či?